Descoperă de ce este necesar să contractezi servicii de degivrare

Manageriezi un spațiu comercial sau un depozit, iar în proximitatea unui astfel de loc ai amenajat suficiente locuri de parcare pentru clienți?

Înseamnă că ai nevoie de servicii de degivrare, datorită cărora în sezonul rece să ai certitudinea că persoanele care îți trec pragul business-ului sunt în siguranță în permanență. Este vorba despre servicii care presupun îndepărtarea gheței în sezonul rece. Dacă nu sunt atenți, iar suprafața pe care calcă este înghețată, clienții tăi riscă să se accidenteze. Așadar, descoperă din rândurile de mai jos care sunt elementele pe care să le iei în considerare.

Degivrare – ce reprezintă?

Degivrarea reprezintă un proces care te ajută să îți păstrezi spațiul în condiții de siguranță în anotimpul rece. În acest fel, îndepărtezi gheața într-un mod eficient, fie că este vorba despre un strat subțire sau despre un strat mai gros. Atunci când inviți clienții într-un spațiu privat, este de datoria ta să te asiguri că atât trotuarele, cât și locurile de parcare pot fi folosite în condiții de siguranță.

De ce să apelezi la o firmă specializată?

Pentru a avea certitudinea că spațiile tale sunt curățate de gheață ori de câte ori este nevoie, indicat este să colaborezi cu o firmă specializată în acest sens. Astfel, partenerii tăi sosesc la fața locului cu utilaje de ultimă generație, cu ajutorul cărora pot îndepărta gheața foarte ușor, într-un timp scurt și fără să depună un efort considerabil. O astfel de colaborare îți oferă următoarele beneficii:

  • nu mai trebuie să te ocupi personal de îndepărtarea gheței și nici să soliciți personalului să îndepărteze gheața;
  • partenerii tăi monitorizează frecvent condițiile meteo în timpul iernii, intervenind eficient ori de câte ori este nevoie;
  • specialiștii lucrează cu utilaje special concepute pentru îndepărtarea stratului de gheață.

Unde poți solicita servicii de degivrare?

De regulă, degivrarea este necesară în spațiile care sunt circulate frecvent, pentru siguranța celor care traversează o anumită zonă. În acest sens, este bine să iei în considerare următoarele:

  • parcările;
  • trotuarele;
  • terasele circulabile.

Pe lângă aceste spații, poți încheia un contract de colaborare cu o firmă specializată inclusiv pentru propria curte, dacă spațiul de care dispui este unul foarte mare și nu ai suficient timp pentru a te ocupa personal de îndepărtarea stratului de gheață.

Cât timp durează procedura de degivrare?

Despre procedura de degivrare este bine să știi că durează doar câteva zeci de minute. Timpul necesar pentru o astfel de lucrare este, într-adevăr, mai mare atunci când suprafața care vrei să fie curățată este mai mare. De asemenea, este bine să știi că procedura trebuie repetată frecvent în sezonul rece, atunci când din cauza temperaturilor foarte scăzute, gheața se formează constant.

Beneficiezi de o garanție consistentă pentru sistemul de degivrare

Nu în ultimul rând, este bine să ai în vedere și faptul că sistemul modern în care investești vine la pachet cu o garanție consistentă, pe care o poți utiliza dacă întâmpini probleme de-a lungul timpului. Este important să ai această siguranță, astfel încât să poți apela cu încredere la producător atunci când este nevoie.

Milucon.rovă este alături, punându-vă la dispoziție o varietate de produse de calitate. De la cel mai bun beton elicopterizat, până la hidroizolații de top, dar și sisteme moderne de încălzire, pe toate le puteți comanda direct de pe Internet, astfel încât să beneficiați de un nivel sporit de confort.  De asemenea, aveți parte și de servicii de montaj excelente, datorită cărora rezultatele pe care le obțineți vor fi cele scontate.

Date de contact:

Email: office@milucon.ro

Telefon: 0766 419 049