Șemineul pe lemne – inima casei tale și locul de întâlnire al prietenilor

Este destul de greu ca, uitându-ne la filme toată viața, să nu visăm măcar o dată să avem în casa noastră un spațiu dedicat relaxării și un loc în care să ne reunim cu al nostru grup de prieteni și cu familia, spațiu în care să existe și un semineu pe colt: https://www.seminee-expert.ro/seminee-de-colt/. Șemineul este un produs pe care foarte multă lume și-l dorește în casă, dar din păcate nu toată lumea reușește să obțină acest lucru din cauza limitării spațiului.

Probabil cel mai tânjit și mai îndrăgit șemineu de pe piață în momentul de fașă este clasicul, rusticul șemineul pe lemne. Un astfel de șemineu pe colț cu siguranță poate schimba perspectiva asupra unei camere sau chiar asupra unei întregi case, aducând un foarte bun pretext de întâlnire. Cu toate acestea, înainte de a ajunge să ne luăm un șemineul pe lemne, este important să fim cât mai bine informați legat de modul în care el funcționează și modul în care el trebuie montat și ulterior întreținut. Haideți să aflăm împreună ce spun experții despre aceste lucruri.

În ce spațiu poate fi montat un șemineu pe lemne?

Deși cu desul de mult efort, un astfel de șemineu ar putea fi montat și într-un apartament, recomandarea specialiștilor este că un șemineu pe lemne este cel mai potrivit într-o casă a cărei spațiu permite montarea întregului sistem. Pe lângă baza șemineului reprezentată de focar, acesta va mai avea nevoie și de coșul de fum ce trebuie să ajungă deasupra clădirii pentru a elimina tot fumul și pulberea create prin ardere. Acesta este principalul motiv pentru care apartamentele nu sunt tocmai potrivite acestui tip de șemineu.

Cum folosim un șemineu pe lemne?

Folosirea unui astfel șemineu este una foarte simplă. Tot ce avem de făcut este să reușim să găsim combustibilul potrivit acestuia, nu toate lemnele fiind potrivite pentru o ardere lungă și de calitate. Acestea pot fi cumpărate fie de la persoane care se ocupă de acest domeniu, dar și din magazinele de specialitate. Uneori putem găsi chiar și înlocuitori pentru lemnele de pus pe foc, o variantă destul de bună fiind brichetele pentru sobă.

Cine montează șemineurile pe lemne?

Montarea unui șemineu poate fi făcută de către oricine a fost pregătit pentru o astfel de lucrare. Deși foarte multe persoane se aventurează în a face o astfel de lucrare, neștiind ce presupune, este mai bine să lăsăm lucrurile mai complicate pe mâna experților. În acest mod, vom fi siguri că lucrarea este una durabilă și că nu ne vom trezi cu probleme cauzate de omiterea unor pași sau uitarea folosirii unor elemente componente de bază.

La ce echipe de experți putem apela pentru o astfel de lucrare?

Unii dintre cei mai potriviți oameni pentru realizarea unei astfel de lucrări sunt, cu siguranță, cei de la Șeminee Expert. Aceștia au experiență în realizarea nu numai a unui șemineu pe colț, dar în orice spațiu le pune clientul la dispoziție. Astfel, dacă vă doriți un semineu foarte bine executat și montat, vă invităm să le accesați pagina seminee-expert.ro, pagină pe care veți găsi toate detaliile de care aveți nevoie.

Date de contact:

Telefon: +4 0721 280 587
              +4 0784 292 820
              +4 0744 207 437

Fax: +4 031 8169286

E-mail: office@seminee-expert.ro

Showroom: Strada Petrache Poenaru, Nr 2, sector 5, Bucuresti