Căminele de bătrâni sunt din ce în ce mai apreciate de vârstnici și de familiile acestora. Află cum îl alegi pe cel potrivit

A avea o bătrânețe fericită este probabil unul din scopurile tuturor persoanelor din această lume. Ideea de fericire, însă, este diferită de la o persoană la alta. Dacă unii oameni găsesc fericirea în timp liber, cărți și activități recreative, alții o pot găsi în oameni și compania acestora, sau într-o persoană iubită. De la o anumită vârstă, din păcate, aceste lucruri nu se mai pot realiza, activitățile devenind tot mai grele, iar cei dragi începând să plece dintre noi.

Aici intervine ajutorul unui camin varstnici: https://batranetifericite.ro/ specializat în a oferi vârstnicilor fericirea de care au nevoie. Într-un astfel de cămin veți găsi activități special gândite pentru ca oricine să le poată realiza, iar anturajul perfect este și el asigurat de un astfel de loc. De ce tot mai multe familii aleg să opteze pentru un loc într-un cămin de bătrâni pentru cei dragi? Haideți să aflăm în următoarele rânduri!

Ce oferă aceste camine varstnici?

Aceste camine varstnici sunt instituții ce funcționează de zeci de ani de zile, atât în întreaga lume, dar și în țara noastră. Deși nu la fel de populare ca în vest, căminele specializate pentru vârstnici sunt în continuă dezvoltare și în România, ajungând la urechile a tot mai mulți oameni.

Dintre cele mai importante servicii oferite de un cămin de bătrâni, cele mai căutate sunt:

  • Serviciile de asistență medicală – având în vedere vârstele înaintate ale persoanelor ce locuiesc într-un astfel de cămin, este necesară prezența personalului medical specializat care să se verifice constant starea de sănătate a tuturor persoanelor
  • Activitățile care aduc vârstnicii împreună – cu siguranță nimănui nu îi place singurătatea, motiv pentru care este important ca într-un azil de bătrâni să se realizeze activități de grup care să creeze prietenii între toți cei prezenți
  • Condițiile sanitare și de locuință – orice persoană aflată într-un astfel de cămin trebuie să aibă dreptul la un loc care să permită locuirea în cele mai decente condiții.

Cum se face că familiile au încredere într-un astfel de loc?

A lăsa o persoană dragă să plece din casa în care a trăit o viață întreagă este un lucru destul de greu de realizat. Din acest motiv și familiile au o anumită reticență înainte de a-și oferi acceptul. Cu toate acestea, există spații care câștigă încrederea familiilor prin următoarele lucruri:

  • Vizitele acasă sunt permise oricând, la cerere
  • Familiile pot face vizite la cămin în zilele special destinate acestor vizite
  • Sărbătorile se petrec în familie, fie acasă, fie în cămin, după preferința fiecăruia
  • Personalul locului este unul certificat și calificat în a oferi asistență persoanelor în vârstă și care suferă de afecțiuni specifice vârstei
  • Existența spațiilor diverse de recreere – spații verzi, activități interioare și lucrul în echipă
  • Camerele căminului sunt single și oferă intimitatea necesară vârstnicilor
  • Relațiile strânse dintre vârstnici și asistenți.

Bătrâneți Fericite – căminul din inima orașului

Probabil unul dintre cele mai cunoscute și de calitate cămine din zona capitalei este Bătrâneți Fericite. Acesta este un azil de bătrâni, preț convenabil, și oferă servicii de calitate superioară. Toate detaliile despre cum puteți intra în contact cu aceștia se găsesc pe batranetifericite.ro.

Găsești la BatranetiFericite azile de batrani preturi competitive, si astfel vei avea parte atat de un tarif convenabil, cat și de condiții premium. 

Date de contact:

Telefon: 0722 624 264

E-mail: contact@batranetifericite.ro

Adresa: Str. Aviator Popisteanu, nr. 65, Sector 1, Bucuresti