Ce trebuie să știi pentru a obține o manichiură semipermanentă perfectă

Unul dintre cele mai mari avantaje și beneficii pe care le au ojele semipermanente de la Pearl Nails sunt rezistența și faptul că sunt foarte pigmentate.

Manichiura semipermanentă este mereu o soluție foarte eficientă pentru doamne și domnișoare pentru că oferă rezultate de lungă durată și mai ales pentru că are un aspect îngrijit. În special în zilele noastre, în care totul se mișcă cu o viteză incredibilă, acest tip de manichiură a devenit o variantă utilă pentru cele care caută să își mențină unghiile mereu îngrijite fără a avea nevoie de retușuri frecvente.

Lac de unghii semipermanent

Când vine vorba de realizarea unei manichiuri semipermanente impecabile, alegerea lacului de unghii este esențială. Optează pentru produse de înaltă calitate, de renume, cunoscute pentru formulele de lungă durată și rezistența în timp. Astfel, poți fi sigură că manichiura ta va rezista cu brio.

Baza și top-coat-ul sunt foarte importante

Investiția într-o bază și într-un top-coat de calitate este esențială pentru o manichiură semipermanentă durabilă. Stratul de bază asigură o suprafață netedă pe care să adere oja în timp ce top-ul sigilează culoarea și adaugă strălucire. Îndreaptă-ți atenția către produse care sunt special concepute pentru a fi utilizate cu lacuri de unghii semipermanente pentru a-ți asigura rezultate optime.

Lampa de unghii UV

O componentă esențială a procesului este utilizarea unei lămpi de unghii UV pentru a polimeriza oja. Aceasta te asigură de faptul că manichiura rămâne intactă pentru o perioadă extinsă, de obicei 2-3 săptămâni. Atunci când cumperi o lampă de unghii, ia în considerare detalii precum timpul de polimerizare, durata de viață a becului și puterea sa.

Pregătirea unghiilor

Pentru a obține un finisaj impecabil, este esențial să îți pregătești unghiile înainte de a aplica oja semipermanentă. Începe prin a-ți curăța unghiile cu un dizolvant de lac de unghii pentru a îndepărta orice urmă de lac vechi sau de uleiuri. Apoi, împinge ușor cuticulele spre înapoi și modelează-ți unghiile cu ajutorul unei pile. În cele din urmă, lustruiește ușor suprafața unghiilor pentru a crea o bază netedă pentru ojă.

Aplicarea stratului de bază

Odată ce unghiile sunt pregătite, începe prin a aplica un strat subțire și uniform de strat de bază pe fiecare unghie. Acest pas este crucial pentru a asigura o aderență corespunzătoare a lacului de unghii semipermanent. Asigură-te că acoperi marginea liberă a unghiei pentru a sigila stratul de bază și pentru preveni ciobirea. Usucă stratul de bază sub lampa de unghii UV sau LED, conform instrucțiunilor producătorului.

Aplicarea lacului de unghii semipermanent

Acum este timpul să aplici oja semipermanentă aleasă. Folosind o pensulă subțire, aplică oja în mișcări subțiri și uniforme, începând de la baza unghiei și îndreptându-te spre vârf. Asigură-te că acoperi marginea liberă pentru a obține rezultate de lungă durată. Aplică 2-3 straturi de ojă, polimerizând fiecare strat sub lampa de unghii înainte de a trece la următorul.

Aplicarea stratului superior

După ce ultimul strat de ojă semipermanentă s-a întărit, este timpul să sigilezi manichiura cu un top coat. Aplică un strat subțire și uniform pe fiecare unghie, acoperind marginea liberă pentru o durabilitate sporită. Usucă stratul de top coat sub lampa de unghii conform instrucțiunilor producătorului și aplică apoi un strat de ulei de cuticule pentru o hidratare excelentă.