5 motive pentru care merită să investești într-o copertină retractabilă

Te-ai mutat recent la casă și vrei să te bucuri de cât mai mult timp în aer liber? Dacă ai deja o terasă, unde îți poți pune o canapea și o măsuță, recomandat este să îți amenajezi acest spațiu astfel încât să îl poți folosi cât mai mult în fiecare an.

De exemplu, investind într-o copertina retractabila Soraltechnik, nu mai trebuie să-ți faci griji în privința soarelui puternic din timpul verii și nici în privința ploilor. Poți utiliza o astfel de învelitoare foarte ușor, fiind vorba despre o soluție practică prin care ai parte de confortul pe care îl meriți!

Ce este o copertină retractabilă?

Spre deosebire de un acoperiș fix, realizat din tablă, de exemplu, copertina retractabilă îți permit să o deschizi și să o închizi în funcție de condițiile meteo, dar și de modul în care îți place să îți petreci timpul afară. De exemplu, dacă la un moment dat vrei să stai pur și simplu sub cerul liber, poți să retractezi acoperișul mobil, urmând ca apoi, când razele soarelui sunt mult prea puternice, să deschizi copertina foarte ușor.

Copertină cu retractare manuală sau automată?

Din punct de vedere tehnic, astăzi ai la dispoziție atât copertine cu retractare manuală, cât și modele cu retractare automată. Dacă în cazul primului model, trebuie să te ocupi personal de închiderea și deschiderea acoperișului cu ajutorul unei manivele, atunci când alegi o copertină cu sistem automat, este suficient să apeși un buton, iar aceasta se închide/deschide singură. Chiar dacă rezultatul pe care îl obții este același, copertina automata îți oferă mai mult confort.

Îți poți personaliza copertina în funcție de dimensiunea terasei

Un alt aspect important, pentru care merită să investești într-o copertină retractabilă modernă este acela că o poți face pe comandă, în funcție de dimensiunile terasei tale. Astfel, te asiguri că spațiul tău de relaxare va fi acoperit perfect atunci când condițiile meteo sunt vitrege. Mai mult, poți să alegi dintr-o gamă largă de materiale, printre care se numără: materialele textile, policarbonatul ori sticla. Fiecare dintre aceste variante îți oferă o durabilitate diferită, dar și posibilitatea de a obține o terasă plăcută din punct de vedere al design-ului.

Montaj

În ceea ce privește partea de montaj, lasă acest aspect în seama unor specialiști în domeniu. Ei vor ști cum să intervină în funcție de cum este poziționată terasa ta. Dacă, de exemplu, ai un spațiu de relaxare imediat la ieșirea din casă, copertina poate fi ,,legată” de casă. În schimb, dacă terasa ta se află în curte, ai nevoie de o copertină aplicată pe o structură metalică suficient de rezistentă, care să opună rezistență chiar și vânturilor sau ploilor puternice.

Viața ta socială devine mai animată

Având o terasă acoperită, poți să-ți chemi oricând prietenii la tine, iar astfel petreceți timp de calitate împreună. Atunci când stați acasă, în aer liber, nu depindeți de programul teraselor și, în același timp, puteți alege muzica pe care să o ascultați, în funcție de preferințele pe care le aveți.

Garanție

Nu în ultimul rând, ia în considerare și faptul că pentru o copertină retractabilă de calitate primești și o garanție considerabilă. Astfel, dacă la un moment dat ai probleme, poți apela cu încredere producătorul, iar acesta îți vine în ajutor, dacă defecțiunea s-a produs din cauza materialelor folosite pentru realizarea acoperișului.

SoralTechnik.ro este mereu la dispoziția ta atunci când ai nevoie de produse de calitate, datorită cărora să te bucuri de confort acasă. Online poți comanda de la tamplarie lemn cu geam termopan de calitate superioara, până la copertine retractabile sau uși de interior, iar în acest mod îți amenajezi spațiul personal exact așa cum îți dorești!

Date de contact:

Email: office@soraltechnik.ro

Telefon: 031 430 40 33