Descoperă avantajele unui acoperiș fălțuit înainte de a lua o decizie!

Te gândești să investești într-un acoperis faltuit și vrei să afli cât mai multe lucruri despre o astfel de învelitoare? Citind rândurile de mai jos, vei descoperi principalele avantaje pe care acest produs ți le poate oferi pe termen lung!

Este vorba despre o tablă flexibilă și maleabilă, datorită căreia te vei bucura de confort pe termen lung și care îți asigură o rezistență sporită, chiar și de până la câteva zeci de ani! Gasești aici toate detaliile despre un acoperis faltuit: https://acopero.ro/product/acoperis-tabla-faltuita/

Acoperiș fălțuit – din ce este realizat?

Tabla fălțuită se află printre opțiunile preferate de către constructori în prezent, întrucât este una calitativă, ce rezistă foarte bine chiar și până la 50 – 60 de ani. Acest material este unul flexibil, putând fi modelat cu ușurință și care, în același timp, se montează mai facil decât alte produse pe care le ai la îndemână. Poți utiliza tabla fălțuită atât pentru acoperișul casei tale, cât și pe una dintre fațade, dacă îți dorești un plus de personalitate la nivelul locuinței tale!

Cum se montează?

În ceea ce privește partea de montaj, este bine să ai în vedere faptul că tabla fălțuită se aplică doar cu ajutorul unor cleme speciale, nefiind nevoie de cuie ori de șuruburi. Asta înseamnă că acoperișul tău nu va fi deloc perforat, iar durata sa de viață sporește considerabil. În același timp, datorită faptului că tabla fălțuită este ușoară, ea poate fi manevrată de mai puțini oameni decât în cazul unui acoperiș din alte materiale, ceea ce presupune o reducere semnificativă a costurilor pe care trebuie să le suporți.

Un alt aspect esențial, pe care trebuie să-l știi despre tabla fălțuită este acela că ea poate fi aplicată chiar și pe suprafețe cu o pantă foarte mică, de până la 4 grade. Dacă ai un acoperiș care nu îți permite o pantă mai mare, nu-ți face griji! În același timp, acest produs este ușor de montat atât vara, cât și iarna, întrucât poate fi aplicat la temperaturi de până la – 15 grade Celsius.

Rezistență sporită la intemperii

Printre avantajele de care te mai bucuri când investești în tablă fălțuită se numără și faptul că aceasta rezistă foarte bine la schimbări bruște de temperatură și nu își modifică forma. Mai mult, aceasta rezistă la vânturi puternice, la ninsori abundente, dar și la ploi torențiale, oferindu-ți confortul de care ai nevoie acasă!

Culoarea persistă în timp

Spre deosebire de alte produse de pe piață, tabla fălțuită își păstrează culoarea peste ani! Indiferent dacă alegi un acoperiș gri, unul maro sau unul negru, este bine să știi că nuanța este obținută cu ajutorul unei vopsele bio, pe bază de ingrediente naturale. Chiar și la 10 de ani de la montaj, acoperișul tău va arăta ca în prima zi!

Estetică deosebită

Din punct de vedere al design-ului, investind într-un acoperiș fălțuit vei avea parte de o casă frumoasă și aspectuosă, mai ales dacă ții cont cromatic și de celelalte elemente din curte. Pune în balanță și culoarea gardului, a ușii de la intrare și a ferestrelor înainte de a lua o decizie în privința nuanței acoperișului, pentru a obține o imagine unitară frumoasă, care să placă ochiului!

Acopero.roîți pune la dispoziție produse de top, astfel încât să beneficiezi de confort, durabilitate, dar și de o imagine estetică acasă. Optează pentru un acoperiș din tabla dublu faltuita Acopero și vei avea parte de toate avantajele anterior menționate. Montajul poate fi realizat într-o singură zi, atunci când condițiile meteo o permit! Comandă online tabla de care ai nevoie, iar apoi o vei primi în doar câteva zile lucrătoare!

Date de contact:

Email: office@acopero.ro

Telefon: +40749266014