3 beneficii ale unui tratament de elongatie coloana

Tratamentul de elongatie coloana implica cresterea spatiului invertebral si este realizat pentru corectarea/ameliorarea anumitor afectiuni ale coloanei vertebrale precum stenoza de canal vertebral, lombosciatica, sindromul fatetar, hernii, protuzii si asa mai departe.

Desigur, exista si alte modalitati prin care afectiunile mentionate pot fi tratate. Totusi, majoritatea implica fie operatii, fie proceduri care pot fi dureroase, mai ales pentru pacientii in varsta sau in cazul afectiunilor avansate.

In prezent, elongatia de coloana este un tratament preferat de cei mai multi pacienti – iata si cele trei motive din spatele acestui lucru!

Este un tip de terapie fara durere

Tratamentul de elongatie coloana are la baza un proces care nu provoaca dureri pacientului. Desigur, pot aparea dureri pe parcursul unei sedinte, dar acestea nu sunt normale si nici benefice pentru procedura de elongatie – prin urmare, pacientul are posibilitatea de a opri sedinta pana durerea inceteaza.

Scopul tratamentului de elongatie este de a elimina presiunea de la nivelul coloanei vertebrale. Aceasta este cauzata de compresia in timp a acesteia si este deseori inrautatita de diferite activitati zilnice, inclusiv de lipsa de miscare.

Eficienta ridicata chiar si in cazul afectiunilor mai serioase

xr:d:DAFSqyUQKWE:5,j:41764872383,t:22112211

In momentul de fata, tratamentul de elongatie coloana este una dintre cele mai bune solutii pentru tratarea unui disc degenerat sau herniei de disc, inclusiv solutii optime pentru evitarea operatiilor care pot rezolva afectiunile mentionate.

Acest tratament, realizat in mod corespunzator si pe o perioada lunga de timp, are in mare aceleasi rezultate ca si o operatie – nu degeaba este numit o alternativa. Asadar, un tratament de elongatie coloana este preferat, dar numai in cazul in care medicul specialist iti spune ca operatia de hernie de disc sau disc degenerat, dupa caz, nu trebuie realizata cat mai curand cu putinta.

Rezultatele obtinute sunt pe termen lung

Pe scurt, un tratament de alongatie coloana realizat corespunzator va fi insotit de rezultate pe termen lung pentru pacient. Astfel, rezultate vizibile pot fi observate dupa un minim de 8 sedinte, dar rezultatele cu adevarat semnificative pot fi garantate numai daca urmezi sfatul specialistului care te are in grija.

Daca scopul tau este sa eviti o operatie, este de la sine inteles ca ar trebui sa urmezi un tratament complet de elongatie, conform recomandarii medicului sau specialistului.

Evident, vor exista si lucruri pe care va trebui sa le faci dupa terminarea tratamentului pentru a evita aparitia (sau reaparitia) anumitor afectiuni sau dureri. In acest caz, comunicarea cu expertul care se ocupa de tratamentul tau este extrem de importanta.

Daca esti in cautarea unui centru modern si profesionist care poate avea grija de afectiunile tale si care iti poate oferi posibilitatea de a urma un tratament de elongatie coloana corespunzator, apeleaza chiar acum la Atletico Kinetic!

Acest centru cu servicii complete poate fi gasit in Bucuresti si iti poate ajuta intreaga familie sa scape de dureri sau disconfort – prezinta peste 10 tipuri de tratamente si terapii si poate trata la fel de multe tipuri de dureri, atat comune, cat si mai complexe.

Beneficiaza chiar acum de atentia unui specialist Atletico Kinetic!