„S-a dus Buhul” tergiversarilor… traditionale: Zboruri comerciale de pe Aeroportul Brasov, din iunie! Presedintele Consiliului Judetean, cumva… rezervat

[ad_1]

Vin vești bune, dar…

Presa brașoveană dar și autoritățile județene anunță că, în ultima perioadă, agențiile de turism s-au întrecut cu ofertele de zboruri de pe Aeroportul Brașov și au dat de înțeles că primele curse vor fi la jumătatea lunii iunie.

Pentru ca totul să fie în regulă, trebuie urmate, în continuare, toate procedurile de certificare, iar acestea nu mai depind de Cinsiliul Județean Brașov. 

În condișiile în care totul se va derula conform calendarului, respectând „pașii” necesari, Președintele Consiliului Județean Brașov, Adrian Ioan Veștea speră că din 15 iunie primele avioane cu transport comercial să-și ia zborul de pe cel mai nou aeroport din România.

„Noi asta ne propunem. Mai sunt două luni de foc. Nu cred că ar trebui să apară vreun blocaj, pentru că totul este evaluat. Până acum ne-am mișcat repede, având în vedere toate procedurile pe care trebuia să le parcurgem. Din fericire, am avut parte și de antreprenori serioși. Dar, trăind în România și văzând ce se întâmplă la nivel internațional, e bine să fim rezervați. Destinațiile vor fi stabilite de companiile aeriene. Ele trebuie să găsească cele mai bune soluții, astfel încât aeronavele să fie pline. De altfel, săptămâna viitoare vor fi anunțate primele curse, iar în perioada următoare vom prezenta și alte companii aeriene”, a declarat la finele acestei săptămâni șeful forului județean.

Articolul „S-a dus Buhul” tergiversarilor… traditionale: Zboruri comerciale de pe Aeroportul Brasov, din iunie! Presedintele Consiliului Judetean, cumva… rezervat apare prima dată în Bucuresti Business – Despre afaceri. Zi de zi.

[ad_2]