Anunț de presă privind finalizarea proiectului “GRANT CAPITAL DE LUCRU AGRO-FOOD PENTRU NCM PROD S.R.L.”

[ad_1]

NCM PROD S.R.L. cu sediul în Municipiul Focsani, strada Cpt. Cretu Florin nr 6, anunta finalizarea proiectului „GRANT CAPITAL DE LUCRU AGRO-FOOD pentru NCM PROD S.R.L., proiect nr. RUE 2333 înscris în cadrul Măsurii ”Granturi pentru capital de lucru acordate entităților din domeniul agroalimentar”, instituită prin OUG nr 61/2022.

Proiectul se derulează pe o perioada de maxim 12 luni, începând cu data semnării contractului de finanțare cu Ministerul Antreprenoriatului si Turismului/ AIMMAIPE Vrancea , respectiv 20.06.2022.

Valoarea proiectului este de 644451.38 lei, din care : 560392.5 lei grant si 84058.88 lei cofinanțare.

Locatia de implementare este situata in România, judeţul Vrancea, localitatea Oraş Mărăşeşti, strada SOS. TISITA-TECUCI, nr. KM2.

Obiectul contractului îl reprezintă ajutorul de stat acordat sub formă de grant pentru capital de lucru, prin măsura “Granturi pentru capital de lucru AGRO-FOOD”, implementată de către Ministerul Antreprenoriatu- lui si Turismului/ AIMMAIPE, în conformitate cu prevederile OUG nr 61/2022 privind unele măsuri pentru

acordarea de sprijin financiar din fonduri externe nerambursabile, aferente Programului Operaţional Competitivi- tate 2014-2020, în contextul crizei provocate de COVID-19, cu completările şi modificările ulterioare.

Proiectul are printre principalele rezultate, următoarele:

menținerea activității pe o perioada de minim 6 luni,

menținerea/suplimentarea numărului locurilor de munca față de data depunerii cererii, pe o perioadă de minimum 6 luni, la data acordării granturilor

Durata de implementare a proiectului este de maxim 1 an, începând cu data intrării învigoare a Contractului de finanțare.

Proiect cofinanţat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operaţional Competitivitate 2014-2020.

DATE DE CONTACT

SC NCM PROD SRL

PERSOANA DE CONTACT :ICHIM NICOLAE

EMAIL: ncmprod@yahoo.com

TELEFON: 0727885708

The post Anunț de presă privind finalizarea proiectului “GRANT CAPITAL DE LUCRU AGRO-FOOD PENTRU NCM PROD S.R.L. first appeared on Comunicate Business.

[ad_2]