Ștergătoare Doormat Hercules – ștergătoare gama industrială – beneficiile utilizării ștergătoarelor de aluminiu în medii industriale specifice

Halele și spațiile de lucru industriale trebuie să beneficieze de o serie de amenajări și dotări ce au ca scop creșterea siguranței și securității în muncă, împiedicarea extinderii mizeriei produse la locul de muncă, protejarea suprafeței de acces  sau acolo unde sunt instalate anumite echipamente sau instalații. Pentru anumite domenii de activitate, acest lucru este reprezentat de ștergătoarele industriale. Iar atunci când vine vorba despre calitate, durabilitate și eficiență, unele dintre cele mai bune produse sunt reprezentate de binecunoscutele ștergătoare Doormat Hercules.

Care este specificul ștergătoarelor Doormat Hercules

Ștergătoarele industriale Doormat Hercules 43B reprezintă în clipa de față cea  mai avansată și potrivită soluție de protejarea și securizare a spațiilor de lucru industriale. Este un produs ce poate fi utilizat acolo unde se desfășoară activități cu trafic auto intens sau sarcini de lucru grele.

Pentru a putea fi personalizate și adaptate dimensiunilor variabile ale spațiilor, ele sunt concepute ca un produs modular, ceea ce permite configurarea și dimensionare zonei de lucru și protecție în funcție de necesități. Dimensiunea standard a unui ștergător este de 1000 mm x 470 mm.

În ceea ce privește recomandările de utilizare, ștergătoarele pot fi utilizate atât la interior cât și la exterior, sub copertină, în spații cu condiții de lucru și de trafic extreme, la intrări în fabrici, hale, depozite, parcuri industrialele și zone logistice, spații comerciale, oriunde este nevoie de protecție sporită la uzură a unei zonei sau arii.

Care sunt beneficiile utilizării ștergătoarelor de aluminiu în medii industriale specifice?

Ștergătoarele Doormat Hercules sunt alegerea cea mai potrivită de ștergătoare din gama industrială deoarece sunt special concepute și perfecționate pentru a fi utilizate în acest domeniu.

Sunt simplu de montat, prin incastrare în pardoseală dau prin fixare pe pardoseală prin rampe perimetrele, sunt simplu utilizat, dispunând de o structură și compoziție cu perii dure, ce permite înlăturarea ușoară a murdăriei și menținerea unui covor curat. Sunt și simplu de întreținut, prin aspirare uscata sub ștergător, pentru întreținere săptămânală sau prin spălare cu jet de apă sub presiune, pentru întreținere periodica.

Au o înălțime de 43 mm și o greutate de 29 de kg pentru fiecare modul, ceea ce le face mult mai practice și ușor de transportat, mutat, dispus și configurat.

Dedicate zonelor cu trafic intens sau de lucru greu, stergatoarele industriale sunt cea mai potrivită alegere pentru protejarea și menținerea suprafețelor de lucru. Ele pot fi utilizate oriunde este necesar de de o protecție în plus și de ușurință în a obține mai mult confort și securitate în activitate.

Cele mai importante beneficii, ce merită să fie luate în calcul de toți cei care dețin, exploatează și activează în zone și spații industriale, sunt eficiența, costurile avantajoase, durabilitate și posibilitatea de a fi îmbinate și configurate personalizat.

Dacă sunteți interesați în achiziția de ștergătoare Doormat Hercules și vreți să afișați mai multe detalii tehnice, caracteristici și recomandări, contactați echipa de vânzări a platformei online cvp.ro .