Beneficiile majore ale criolipolizei

Daca te-ai saturat sa incerci tot felul de moduri prin care sa scapi de depozitele incapatanate de grasime, dar nu vrei sa apelezi la o interventie chirurgicala invaziva, criolipoliza ar putea fi cea mai buna solutie pentru tine. Aceasta procedura sigura de remodelare corporala si cu zero timpi de recuperare iti ofera o multime de avantaje.

Ce este criolipoliza?

Criolipoliza reprezinta o modalitate neinvaziva, sigura si rapida de a scapa de grasimea nedorita. Aceasta implica utilizarea unui dispozitiv numit Cryocell care, odata aplicat pe zonele ce necesita tratament, actioneaza prin inghetarea adipocitelor (celulelor grase). Temperaturile folosite sunt suficient de scazute incat sa distruga grasimea, insa nu atat de scazute incat sa dauneze pielii si tesuturilor din jur. Este o solutie ideala de slabire, ajutand la eliminarea a 45% din grasimea subcutanata.

Procedura poate fi aplicata in orice parte a corpului in care grasimea este dificil de indepartat prin dieta sau sport, inclusiv in zona abdomenului inferior, barbiei duble, coapselor, bratelor, etc.

Principalele beneficii ale criolipolizei

Ofera rezultate naturale .

Tehnica folosita in timpul criolipolizei asigura rezultate treptate, dar durabile si cu aspect natural. Majoritatea pacientilor observa o diferenta imediat dupa prima sesiune, insa rezultatele cu adevarat spectaculoase vor fi vizibile dupa 6 saptamani. Pentru o eficienta maxima, se recomanda efectuarea unui set de 4 sedinte pe an, cu pauza de 8 saptamani intre acestea.

Asadar, pentru oricine cauta o procedura neinvaziva de ardere a grasimilor, criolipoliza poate fi solutia perfecta.

Necesita zero timpi de recuperare.

Spre deosebire de procedurile chirurgicale traditionale, criolipoliza este neinvaziva si nechirurgicala. Tratamentul ingheata si ucide celulele adipoase ale corpului si, desi este posibil sa lase in urma o oarecare roseata si umflare (pentru doar o zi, doua), iti vei putea indeplini rutina obisnuita cu un disconfort minim imediat dupa procedura.

Rezultatele sunt de lunga durata.

Beneficiul cheie al criolipolizei este ca poate elimina definitiv celulele adipoase vizate. Spre deosebire de alte proceduri menite sa ajute oamenii sa slabeasca, aceasta implica un risc mai mic de reingrasare, deoarece celulele adipoase sunt de fapt distruse si indepartate din organism. Atat eficient, cat si rentabil, acest tratament este ideal pentru toti cei care doresc sa-si remodeleze corpul fara grija ca rezultatul este pe termen scurt.

Este eficienta.

Criolipoliza este conceputa pentru a viza depozitele de grasime incapatanate de pe corp. Intregul proces de slabire este destul de rapid, o sesiune durand in jur de 35-40 de minute. Iar intregul tratament necesita doar 2-4 sedinte. Zonele care pot fi vizate includ coapsele, barbia, abdomenul, bratele, pieptul, spatele, dar si alte parti ale corpului.

Este de succes.

Criolipoliza este considerata a fi una dintre cele mai de succes metode de indepartare a depozitelor de grasime nedorite din corp. Te poti astepta la o reducere de pana la 30% a grasimii in zona tratata dupa prima sedinta, iar rezultatele vor fi de lunga durata.