Play & learn: meditații pe perioada verii pentru copiii care vor să aprofundeze limba engleză

Nevoia de a cunoaște limba engleză nu se limitează doar la contextul școlar. Nu mai este vorba doar de a învăța câteva cuvinte și fraze utile pentru vacanțele în străinătate, ci de a dobândi o stăpânire profundă a limbii care să le permită accesul la o gamă largă de oportunități educaționale și profesionale.

Prin urmare, copiii care își dezvoltă de timpuriu abilitățile la un nivel avansat au un avantaj considerabil în fața colegilor lor. În plus, dezvoltarea timpurie a abilităților de comunicare în limba engleză ajută la formarea unor competențe esențiale precum gândirea critică, creativitatea și capacitatea de a rezolva probleme.

Dezvoltarea vocabularului și înțelegerea culturală

Fiecare copil este unic, având propriul ritm de învățare și interese individuale. Astfel, programele de meditații de la Global Learning sunt adaptate vârstei și nivelului de studiu. De asemenea, este esențial să se pună accent pe dezvoltarea vocabularului, care facilitează comunicarea și înțelegerea textelor scrise și vorbite.

În cadrul meditațiilor de limba engleză, audiobookurile selectate fac parte din literatura universală, sunt adaptate vârstei și nivelului de studiu. De exemplu, pentru copiii mai mici, poveștile scurte și captivante sunt ușor de înțeles, le mențin interesul și curiozitatea.

Pe măsură ce copiii cresc și își dezvoltă abilitățile de limba engleză, se va trece la romanele „Aventurile lui Tom Sawyer” de Mark Twain sau „David Copperfield” de Charles Dickens. Aceste opere literare oferă o expunere mai amplă la vocabular și structuri gramaticale complexe, contexte culturale și istorice.

De la ascultare la conversație

Audiobookurile reprezintă doar o parte din procesul de învățare. Lecțiile includ și sesiuni interactive, în care copiii să poată discuta despre ceea ce au ascultat, să-și exprime liber opiniile și să-și exerseze abilitatea de a conversa în limba engleză.

Global Learning, centrul de limbi străine care atrage copiii mici si mari prin tehnicile inovative de predare ale Denissei Bularda

Denissa Gabriela Bularda, fondatoarea Global Learning, este un profesor pasionat și vizionar care și-a dedicat ani perfecționării metodelor de predare a limbilor străine. Inspirată de nevoia de a oferi o educație de calitate, adaptată nevoilor individuale ale fiecărui copil, Denissa Gabriela Bularda transformă învățatul într-o experiență captivantă.

Pentru copiii mici, învățarea prin joc este esențială. La Global Learning, jocurile educative sunt integrate în procesul de învățare, transformând lecțiile de limbi străine într-o aventură distractivă. Copiii sunt încurajați să participe activ, să își exprime creativitatea și să își dezvolte abilitățile lingvistice într-un mod natural și plăcut.

O altă metodă a Denissei Bularda este includerea audiobookurilor. Acestea îmbunătățesc abilitățile de ascultare și pronunție ale copiilor, dar le stârnesc și imaginația și interesul pentru literatură.

Global Learning nu este doar despre metode de predare inovative; este și despre crearea unui mediu de învățare stimulant. Atmosfera este una de încurajare și respect reciproc, iar copiii sunt încurajați să colaboreze, să își exprime ideile și să se ajute reciproc, dezvoltând astfel nu doar abilități lingvistice, ci și competențe sociale și emoționale.

Programe adaptate vârstei și nivelului

Global Learning oferă multiple programe de studiu al limbii engleze, adaptate vârstei și nivelului de cunoștințe al copiilor. Fie că este vorba de grupe de începători sau de elevi avansați, centrul oferă cursuri care răspund nevoilor specifice ale fiecărei categorii de vârstă.

Pentru cei mai mici, cursurile sunt concepute sub forma unor jocuri interactive și activități creative. Copiii învață prin cântece, povești și jocuri, dezvoltându-și astfel vocabularul și abilitățile de comunicare în mod natural și distractiv.

Pentru copiii de vârstă școlară, programele includ o combinație de lecții structurate și activități interactive. Audiobookurile și materialele video sunt utilizate pentru a le îmbunătăți abilitățile de ascultare și înțelegere, iar exercițiile de conversație le oferă ocazia de a-și exersa cunoștințele în context real.