Ce este un gard traforat și ce avantaje îți oferă?

Vrei să faci o schimbare în propria curte și plănuiești să începi cu gardul?

Cu o multitudine de opțiuni la dispoziție, este bine să știi de ce un gard traforat: https://www.sanprod.ro/produse/panou-gard/ merită atenția ta. Această variantă este una modernă, eficientă și interesantă, care îți oferă un nivel ridicat de securitate. Descoperă, însă, principalele beneficii de care te poți bucura, pentru a fi sigur că iei decizia corectă!

Gard traforat – ce este?

Pentru început, despre gardul traforat este bine să știi că este unul metalic, ce poate fi realizat în diferite mărimi și forme, în funcție de nevoile tale. Această soluție îți este la îndemână dacă vrei să îți asiguri un nivel sporit de securitate și, în același timp, să te bucuri de un design cu totul aparte. Mai mult, în urma unei discuții cu producătorul, poți obține un model unicat, care să vină frumos în completarea celorlalte elemente pe care le ai în curte acasă, începând de la tipurile de ferestre, până la ușa de acces, dar și tipul decorativei alese.

Securitate sporită

Pentru realizarea gardului traforat, producătorul cu care colaborezi folosește aluminiu, adică un material durabil, extrem de rezistent, care nu poate fi tăiat și nici escaladat la fel de ușor precum alte modele de pe piață. De asemenea, este bine să știi că aluminiul nu se contractă și nici nu se dilată, păstrându-și foarte bine proprietățile și aspectul chiar și până la câteva zeci de ani.

Gardul este realizat din panouri în dimensiuni personalizate

Un alt avantaj, pe care este recomandat să îl iei în considerare în privința gardului traforat este acela că este realizat din panouri de diferite dimensiuni. De exemplu, poți alege să beneficiezi de un gard realizat exclusiv din panouri montate pe profile din aluminiu special create sau poți combina panourile cu un soclu înalt, din beton sau din pietre decorative, dacă vrei să obții un rezultat mai special.

Optând pentru a comanda un gard personalizat, te asiguri că el se potrivește de minune acolo unde vrei să îl montezi, fără a te confrunta cu surprize neplăcute.

Întreținere facilă

Dacă pentru a te bucura de un gard din lemn pe termen lung, trebuie să depui efort o constant, pentru că acesta trebuie rindeluit și vopsit cu lac de protecție o dată la 2 – 3 ani, gardul metalic este mult mai simplu de întreținut. Tot ce trebuie să faci, pentru ca acesta să își păstreze aspectul deosebit este să îl cureți de praf ocazional, cu ajutorul furtunului de grădină.

Durabilitate

Durabilitatea reprezintă, de asemenea, un avantaj pe care să îl iei în considerare. Mai exact, aluminiul are o durată de viață ce poate atinge chiar și 20 – 30 de ani. Totodată, gardul traforat își păstreză proprietățile chiar și în prezența schimbărilor bruște de temperatură dintre anotimpuri. Nici vânturile puternice, ploile abundente ori zăpezile bogate nu îți vor afecta negativ gardul, întrucât materialul din care este realizat rezistă extrem de bine acestor intemperii.

Montaj facil

În ceea ce privește montajul, este bine să știi că se realizează mult mai ușor decât în cazul altor produse pe care le ai la dispoziție. În acest sens, apelează la o echipă specializată, care are experiență în domeniu și care vine la fața locului cu toate cele necesare pentru a interveni repede și eficient.

Apelează cu încredere la SanProd.ro, pentru a obține produse de calitate! Acest producător se ocupă de întreg procesul de realizare a panourilor pentru garduri, începând de la tot ce presupune partea de debitare laser, în vederea obținerii unui finisaj excelent și până la realizarea tuturor accesoriilor necesare montajului. Tot aici poți găsi și obloane remorca, benă basculabilă și multe alte produse din această arie de activitate.

Date de contact:

Telefon: 0751 13 23 82

Email: office@sanprod.ro