Masa Hidraulică 500 kg: O Unealtă Esențială în Atelierele Auto Profesionale

Într-un atelier auto, fiecare instrument joacă un rol crucial în eficiența și eficacitatea operatiunilor de zi cu zi. Unul dintre aceste instrumente indispensabile este masa hidraulică, un echipament de ridicare ce asigură transportul și manipularea cu precizie a sarcinilor grele. În acest context, îmi face plăcere să vă prezint Masa Hidraulică 500 kg de la Seltech, un produs de top ce vine cu numeroase funcționalități și avantaje.

Caracteristici Tehnice

  • Capacitate de Ridicare: 500 kg
  • Înălțime Minimă: 280 mm
  • Înălțime Maximă: 860 mm
  • Dimensiuni Tabei: 840 x 480 mm
  • Greutate: 79 kg
  • Sistem de Franare: Pe rotile din spate

Utilizări Diverse

Acest tip de masă hidraulică este deosebit de util în manipularea și demontarea motoarelor, în special la modelele de vehicule care impun demontarea motoarelor prin partea inferioară a caroseriei. Sistemul de ridicare tip foarfecă adaugă un plus de fiabilitate și eficiență.

Manevrabilitate și Siguranță

Maneta de eliberare și pedala pentru acționare rapidă asigură o utilizare ușoară și eficientă. În plus, sistemul de franare pe rotile din spate contribuie la siguranța și stabilitatea operațiunilor.

Fiabilitate și Durabilitate

Greutatea sa de 79 kg și construcția robustă garantează o durabilitate ridicată, iar capacitatea de 500 kg este suficientă pentru majoritatea aplicațiilor dintr-un atelier auto. Coloritul poate varia între roșu și negru, în funcție de lotul de fabricație, adăugând un aspect estetic la utilitatea sa practică.

De ce să alegeți Toolsboxservices?

Masa hidraulică este oferită de Toolsboxservices, un furnizor de încredere pentru scule și echipamente auto de calitate. Acest produs nu este doar un articol din catalogul lor, ci un echipament esențial care îndeplinește standardele înalte ale industriei.

Masa Hidraulică 500 kg de la Seltech este o investiție înțeleaptă pentru orice atelier auto profesional ce își dorește un echipament fiabil și eficient. Cu o capacitate de ridicare de 500 kg, funcționalități de operare ușoară și sisteme de siguranță integrate, această masă hidraulică îndeplinește toate cerințele unui specialist în domeniul auto.