Descoperă 3 idei de cadouri pe care i le poți oferi cu ocazia aniversării nunții voastre!

Iubirea poate însemna multe lucruri și poate fi exprimată în multe feluri într-o căsnicie de durată. Atunci când v-ați unit destinele și v-ați jurat să vă iubiți până la final, ați pornit împreună pe un drum ce avea să fie aventura vieții voastre – o poveste de dragoste scrisă de voi, pentru voi. Perioada de la acei doi “da!” spuși cu atâta emoție și glas tremurând merită să rămână în amintirea voastră ca un moment memorabil.

Iată mai jos trei sugestii pentru o celebrare de poveste

·       O vacanță romantică într-un loc pe care ea și-a dorit să-l viziteze mereu, dar niciodată nu ați avut ocazia, timpul necesar ori poate suficienți bani. Nimic nu e prea scump pentru persoana iubită și nu ar trebui să stai prea mult pe gânduri dacă știi că nu ai dus-o niciodată la Roma sau Paris unde cuplurile îndrăgostite, indiferent de vârstă, tânjesc mai mereu să ajungă ca să-și creeze cele mai speciale amintiri împreună. Doar imaginează-ți sclipirea din ochii ei când îi arăți biletele de avion și îi dai vestea cea mare – cu siguranță va avea parte de cea mai frumoasă aniversare.

·       Bijuteriile sunt întotdeauna la loc de cinste pentru doamne și domnișoare așa că o altă idee ar fi să-i cumperi o brățară de aur de la bb-shop.ro pe placul ei. N-ai cum să dai greș cu astfel de cadouri întrucât femeile pun mare preț pe accesorizare atunci când își pregătesc un outfit și nu lasă nimic la voia întâmplării. O astfel de brățară cu diamante se ridică, fără niciun dubiu, la înălțimea importanței evenimentului pe care îl sărbătoriți și pune o pecete pe dragostea voastră, încă vie și tânără, și face loc pentru încă pe atât pentru anii ce au să vină. Așa că, nu mai sta pe gânduri și oferă-i cadoul pe care sigur îl dorește.

·       Cu toate că poate părea paradoxal într-o primă fază, de ce să nu-i cumperi o mașină nouă? Mereu se plânge că are probleme în trafic și niciodată nu s-a înțeles prea bine cu condusul așa că o mașină mică, ușoară și fiabilă ar fi alegerea perfectă pentru ea și stilul ei simpatic și neagresiv de a conduce. Nu uita de funda roșie pe capota mașinii atunci când “faci prezentările” și asigură-te că vei avea pe cineva care va imortaliza momentele în care aceasta va fi cuprinsă de emoție, pentru a fi sigur că păstrezi reacția ei vie pe parcursul anilor ce vă stau înainte!

Prin urmare, dacă vrei să o impresionezi cu adevărat cu ocazia aniversării voastre, lucru extrem de special, poți să iei în calcul oricare dintre cele 3 variante prezentate mai sus și îi vei demonstra cât de mult înseamnă pentru tine, dar și cât de tare o prețuiești zi de zi!

Sursă foto: Pixabay.com