Care sunt cele 3 tipuri de baterii care nu ar trebui să lipsească din baia ta?

Baia este acel spațiu în care ne petrecem timp prețios, timp pe care îl dedicăm igienei personale. Acest spațiu trebuie să fie unul relaxant și mereu curat, și trebuie să conțină, în același timp, numeroase produse care să ne ajute la activitățile desfășurate acolo. Astfel, pe lângă produsele aduse de noi (geluri de curățare, produse de skincare, creme de corp), avem nevoie și de o serie de produse de sine stătătoare, produse ce formează de fapt baia ca încăpere.

Trei dintre aceste produse sunt nimeni altele decât cele 3 baterii baie ce nu ar trebui sa lipseasca din casa. Aici vorbim despre nelipsita baterie a chiuvetei, bateria pentru cadă și duș și, nu în ultimul rând, bateria pentru bideu. Haideți să aflăm câte puțin despre fiecare dintre aceste baterii baie.

Bateria pentru chiuvetă

Cu siguranță nelipsită din orice baie, chiar și din cele ce nu conțin o cadă sau o cabină de duș, este bateria chiuvetei. Aceasta nu necesită să fie un produs ieșit din comun, ci o simplă baterie care să permită spălarea feței, a mâinii și a dinților. Dacă în cazul bateriilor pentru chiuveta bucătăriei există diverse cerințe în funcție de modul în care folosim spațiul bucătăriei, aici posibilitățile nu sunt multe, bateriile fiind dintre cele mai simple, pipa fiind scurtă, cât să se potrivească în orice spațiu.

Bateria pentru cadă sau duș

Dacă în cazul bateriei pentru chiuvetă nu au fost prea multe de discutat, bateriile pentru cadă sau duș vin cu zeci de modele, care mai de care mai tentante. Fie că vorbim de cadă sau de duș, toate modelele de baterii baie trebuie să conțină posibilitatea montării furtunului dușului. Astfel, bateria nu va fi una simplă ca cea a chiuvetei, ci una cu dublu mod de funcționare. De multe ori, bateria pentru baie poate fi aleasă cu termostat, acesta fiind cel ce păstrează temperatura constantă a apei în timpul unui duș, lucru care duce la o experiență foarte plăcută.

Când vine vorba de băile care conțin o cabină de duș, avem posibilitatea de a alege seturi de duș fixe sau mobile. Seturile fixe sunt montate deseori prin perete, suprafața lăsând vizibil doar capul dușului. Seturile mobile, în schimb, sunt foarte asemănătoare cu seturile pentru cadă, fiind totuși adaptate la mărimea și necesitățile unei cabine de duș.

Bateria pentru bideu

Deși fiind încă văzut ca acel tip de lux din gama de baterii baie, bateria pentru bideu crește treptat în popularitate și în țara noastră. Acest tip de baterie este proiectat ca un produs separat sau ca o extensie a vasului de toaletă, având ca rol principal curățarea corpului după folosirea toaletei. Acesta poate fi și inclus în modul de funcționare al toaletei, însă produsele respective ajung la prețuri mult prea mari, motiv pentru care până reușește să crească în popularitate va rămâne o simplă extensie a toaletei.

Care este locul în care poți găsi toate aceste baterii?

Probabil unul dintre cele mai bune magazine din care puteți cumpăra produse sanitare este Baterii-Lux. Aici veți găsi numeroase modele ale celor trei tipuri de baterii prezentate, dar veți găsi și o gamă impresionantă de baterii bucătărie sau coloane dus chiar aici. Pentru a vedea lista completă a produselor din care puteți alege, tot ce trebuie să faceți este să accesați baterii-lux.ro.

Date de contact:

Telefon: 0721482872

E-mail: office@baterii-lux.ro

Adresa: Bucuresti, St.Cap.Ghe.Ion, Nr. 11