COVOARE BUCĂTĂRIE, COVOR BUCĂTĂRIE

Cum alegi covorul pentru bucătărie?

Mai sunt la modă covoarele în bucătărie? Este important să ai un covor în bucătărie? Cum stă treaba cu murdăria și durabilitatea covorului în condițiile în care aceasta este o încăpere cu mult dute vino. Pentru un pasionat sau o pasinoată de gătit care petrece mult timp în bucătărie este important să aibe un covor care să ofere un plus de confort tălpilor și să ferească pardoseala de zgârieturi având în vedere orele petrecute în bucătărie.

Amenajarea unei bucătării nu este mai prejos de cea a încăperilor destinate relaxării, așadar covoare bucătărie nu sunt mai puțin importante când vine vorba de amenajarea locuinței, casei sau a apartamentului.

Este o decizie destul de importantă să amplasezi un covor în bucătărie, dar alegerea modelului devine o provocare când vrei ca rezultatul final să fie așa cum ți-ai droit.

Dacă sunteți în căutarea covorului de bucătărie perfect, îl puteți găsi la noi pe site, covoarele noastre de calitate vor aduce un plus de confort și elegantă bucătăriei tale. Pentru ca stim cat de important este ca bucataria ta sa aiba un aspect cat mai placut, ti-am pregatit modele de covoare pentru toate gusturile:

covoare-ieftine-moderne.ro.

De ce este important să ai un covor în bucătărie?

Amenajarea bucatariei este unul din cele mai importante proiecte pentru orice familie, aici se aduna toata familia pentru a prepara si a savura cele mai bune preparate.

Odată ce ai realizat finisajele, decorațiunile, dintr-o bucătărie nu trebuie să lipsească un covor frumos care să vă ferească tălpile de podeaua rece. Vei observa faptul că, covorul are și un rol important în protejarea podelei de zgârieturi, de frecatul scaunelor si a mesei pe gresie sau parchet.

Toate aceste neplăceri pot fi însă evitate cu ajutorul unui covor bucătărie antiderapant confecționat cu un strat special ce-ți oferă stabilitate atunci când ești în mișcare în bucătărie. Nu dorești să folosești un covor în bucătărie pentru simplul fapt că-ți este teamă că vei strica designul frumos al bucătăriei? Există și covoare bucătărie moderne care arătă impecabil, ba chiar îi vor oferi un plus la capitolul design.

Cu ajutorul unui covor de bucătărie moderne, bucătăria va deveni mai confortabilă, dat fiind că încăperea nu va mai fi la fel de friguroasă cu un covor bucătărie mare sau folosind covoare bucătărie pufoase ce pot proteja fiecare centimetru de pardoseală.

Cum ar trebui să arate covorul ideal de bucătărie?

Bucătăria nu este cea mai prietenoasă încăpere pentru covoare, dar atunci când folosești un covor în acest spaţiu, poţi crea un impact deosebit.

Când vine de dimensiuni, cele mai comune pentru covoarele de bucătărie sunt covor bucătărie 160×230 cm sau un alt exemplu ar fi covor bucătărie 80×200 cm.

www.covoare-ieftine-moderne.ro vă ofertă covoare bucătărie ieftine, dar de calitate, covoare ce sunt accesibile ca preț și variate ca modele și în același timp în momentul în care ahiziționați un covor de la www.covoare-ieftine-moderne.ro susțineți un business local și nu marile corporații precum dedeman, jysk, emag, hornbach, leroy merlin, ikea, olx, etc.

Poți să plusezi la calitate alegând de pe covoare-ieftine-moderne.ro un covor care se diferențiază printr-o țesătură bună, finisaje și surfilaje de calitate.

Ce culori se potrivesc la un covor de bucătărie?

Chiar și pentru cele mai îndrăznețe gospodine, alegerea unui covor alb poate fi o decizie curajoasă având în vedere faptul că în bucătărie se gătește mereu. De aceea, marea majoritate a persoanelor optează în regulă pentru un covor de bucătărie gri, maro sau covoare de bucătărie de coloare închisă.

Prin urmare, ar fi indicat să nu te orientezi în alegerea culorii exclusiv bazându-te pe cum ai putea să ‘’ascunzi’’ murdăria. Dacă ești pasionat de tendințe și vrei să-ți arăți aprecierea față de tot ceea ce e nou în materie de amenajări interioare, poți consulta ghidurile din reviste de sepcialitate, urmând să alegi acel covor care se potrivește ca dimensiune, formă și design cu mobilierul, finisajele și echipamentele din bucătărie.

Covoarele de bucătărie în nuanțe neutre se vor potrivi la orice stil de amenajare, fiind o alegere clasică care nu se demodează peste ani, așadar aceste modele reprezintă cea mai potrivită alegere dacă nu vrei să-ți bați prea mult capul sau dacă te interesează îndeosebi un model de covor care să aibe un design plăcut și în același timp să nu evidențieze petele de mâncare care inevitabil apar în bucătărie.

Covor sau mochetă în bucătărie?

Poate te-ai gândit la o alternativă pentru un covor de bucătărie precum o mochetă. Mochetele sunt mai subțiri din punct de vedere al țesăturii dar sunt ceva mai accesibile ca preț, se uzează mai rapid și trebuie schimbate mai frecvent.

Vei găsi o disponibilitate mare la nivelul țesăturilor unde sunt atât combinații de fibre naturale cât și sintetice. Covoarele care sunt realizate din bumbac, lână și alte materiale practice în ceea ce privește confortul. Lâna de exemplu, e un bun izolator termic, în timp ce covoarele din bambus sau bumbac sunt perfecte vară când temperaturile sunt mai ridicate.

Dimensiunea covorului, modul în care vei alege să poziționezi covorul în bucătărie, faptul că conține sau nu alte fibre textile, va influneța cât de ușor poate fi spălat.

Așadar, nu greșiți cu nimic dacă alegeți un covor pentru bucătărie și nu o mochetă.

Pe lângă covoare pentru bucătărie la www.covoare-ieftine-moderne.ro veți găsi și covoare living, covoare dormitor, covoare sufragerie, covoare hol, covoare baie și covoare cameră copii. Caută modelul de covor potrivit pentru tine pe site-ul nostru!