Ești model de videochat? Iată cum să înfrunți comentariile răutăcioase

Comentariile răutăcioase sunt extrem de frecvente. Acest lucru se întâmplă tot timpul în viața de zi cu zi și, bineînțeles, la locul de muncă. Un model de videochat poate fi, de asemenea, vulnerabil și poate da peste niște clienți nepoliticoși în timp ce își face treaba. Cum să reacționezi în asemenea situații și cum să nu te superi și să nu te implici în conflicte fără sens?

Metode prin intermediul cărora un model de videochat poate să înfrunte comentariile răutăcioase

Oamenii pot fi nepoliticoși din diverse motive, dar cei ignoranți și vampirii energetici nu se lipesc de toată lumea. De obicei, ei aleg oameni care nu au o stimă de sine atât de mare și care sunt timizi și vulnerabili. Dacă ești această persoană, atunci trebuie să lucrezi cu tine și să devii mai încrezătoare. Oamenii răutăcioși nu ar trebui să îți simtă confuzia și incertitudinea. Cu șanse mari, nu va mai exista o a doua oară și nu te vor mai ataca niciodată.

Nu ezita să folosești umorul și răspunde la grosolănie cu glume. Mulți oameni sunt nepoliticoși pentru că, pur și simplu, nu știu să comunice. Unii chiar vor să vorbească cu tine, dar apoi înțeleg –  brusc – că nu sunt în stare să spună nimic interesant. Astfel, pentru a atrage cumva atenția, încep să fie nepoliticoși. Nu este greu să faci față acestui tip de oameni. Trebuie doar să urmezi un set simplu de reguli. Nu te îngrijora dacă nu le știi încă, deoarece oamenii alături de care vei lucra te vor învăța totul. Spre exemplu, vei găsi un studio de videochat din București aici, care se va ocupa de instruirea ta pe toate planurile, înainte de a începe munca efectivă.

Politețea este cheia. Oamenii sunt nepoliticoși pentru că vor să te vadă vulnerabilă și emoționantă, vor să te facă să le răspunzi în același fel, să devii agitată și să cazi într-o stare de agresivitate. Politețea extremă îi va încurca, iar aceștia vor părăsi conversația sau –  cel puțin – vor păstra tăcerea. 

Un alt motiv pentru care oamenii de pe internet și din viața reală sunt nepoliticoși este rezultatul faptului că acestora le este frică de tine, sunt extrem de nesiguri și, adesea, invidioși. Prin urmare, au aceste accese de furie. În cazul videochatului, un bărbat care intră pe chat și vede o fată superbă, care este bine dispusă și populară, e posibil să înțeleagă că ea nu poate fi interesată de el. Tocmai de aceea poate începe să acționeze inadecvat. Ce să faci atunci? Vorbește cu el într-un mod calm. De fapt, aceștia sunt oameni profund nefericiți, cu o stimă de sine scăzută. Poți chiar să le faci un fel de compliment. Nu este greu pentru tine, iar această persoană ar putea realiza că această lume nu este deloc un loc nefericit.

În cele din urmă, ignorarea cuiva este o strategie bună – te poate salva în orice situație. Prefă-te că nu observi deloc. Ești frumoasă, ai un loc de muncă și totul este bine în viață. Atunci, de ce ți-ai pierde timpul și energia pentru oameni care vor să împartă răutăți gratuite? Ai alte lucruri de făcut.

Sursa foto: unsplash.com