Consult gratuit și personal specializat – iată ce vă așteaptă în cadrul magazinelor EXPERTOPTIC

[ad_1]

Având atâtea chestiuni pe cap și jonglând cu diverse task-uri zi de zi, uităm de multe ori să ne prioritizăm și să ne punem pe locul I. De obicei, apelăm la ajutor doar atunci când problemele de sănătate devin agasante, în sensul că simptomele ne afectează modul de viață. Ne referim aici în special la sănătatea ochilor. Este de la sine înțeles că privitul prea mult în calculator sau statul prea aproape de monitor ajung să ne creeze probleme pe viitor, iar atunci suntem nevoiți să ne prezentăm la un control.

Dacă nu ați auzit până acum de lanțul de magazine de optică medicală, EXPERTOPTIC, acum aveți ocazia să o faceți. Echipa de aici vă pune la dispoziție aparatură de ultimă generație, produse de calitate, printre care ochelari de vedere, de soare sau lentile speciale, care vă pot ajuta să aveți o vedere clară. Puteți alege o rama ochelari Falticeni din gama variată pe care EXPERTOPTIC o pune la dispoziție.

Nu amânați consultul optometric, acesta vă ajută să depistați problemele

Indiferent de domeniul de activitate, de sarcinile pe care le aveți zi de zi, sănătatea ochilor este importantă. Este important să vă vă prezentați la un control specializat măcar o dată la 6 luni pentru a depista la timp problemele. Nu este bine să ignorați primele simptome care vă atenționează că ceva nu este în regulă.

În cadrul magazinelor EXPERTOPTIC aveți posibilitatea să vă verificați starea de sănătate a ochilor cu ajutorul echipamentelor disponibile. Într-un timp scurt, veți afla dacă aveți nevoie de o pereche de ochelari sau nu. Odată ce vi s-au stabilit dioptriile, vă puteți personaliza o pereche de ochelari care să se potrivească perfect nevoilor dumneavoastră. În magazin veți găsi o varietate de produse, inclusiv lentile de contact, ochelari de soare, lentile, rame, soluții pentru îngrijirea ochelarilor și altele. Toate acestea sunt disponibile la prețuri accesibile, astfel încât să nu vă afecteze bugetul.

Rame și lentile de la branduri celebre care denotă calitate

Alegerea ochelarilor de vedere este importantă, deoarece aceștia vor deveni un accesoriu permanent și util. Este important să configurați o pereche care să vă pună în valoare trăsăturile fizice și să fie confortabili de purtat. Ramele trebuie să se potrivească cu trăsăturile dumneavoastră și să nu vă acopere fața. La EXPERTOPTIC, veți găsi rame de la branduri cunoscute precum Furla, Vogue, Nina Ricci, Police și multe altele.

Lentilele pot avea diferite caracteristici care îmbunătățesc ochelarii. De exemplu, acele filtre care au menirea de a proteja vederea de anumiți factori. Fotocromatice, cele împotriva luminii albastre, bifocale sau progresive, acestea pot contribui la o vedere clară. Magazinele EXPERTOPTIC oferă o gamă largă de astfel de lentile și un consultant va fi disponibil pentru a vă ajuta să alegeți cele care vi se potrivesc cel mai bine.

Un consult la EXPERTOPTIC este gratuit

Nu mai amânați consultul care vă poate spune din timp dacă aveți probleme cu vederea. În cadrul magazinelor EXPERTOPTIC beneficiați de consult gratuit. Aflați care sunt valorile dioptriilor, iar apoi optați pentru ramele și lentilele pe care le considerați potrivite. Cu ajutorul personalului specializat veți reuși să vă decideți asupra modelului de ramă și asupra lentilelor de care aveți nevoie.

Accesând pagina oficială expertoptic.ro vă puteți programa online, simplu și rapid la ora aleasă de dumneavoastră. Programul magazinelor EXPERTOPTIC vă permite să veniți chiar și în weekend, așadar nu mai stați pe gânduri și profitați de acest consult gratuit.

Date de contact:

Suceava: 0740 952 952

Botoșani 1: 0744 754 754

Botoșani 2: 0755 538 538

Rădăuți: 0747 750 750

Fălticeni: 0751 341 341

Roman: 0755 589 589

The post Consult gratuit și personal specializat – iată ce vă așteaptă în cadrul magazinelor EXPERTOPTIC first appeared on Comunicate Business.

[ad_2]