Cadouri de Valentine’s Day pentru ea. Trei parfumuri pe care i le poți cumpăra de ziua îndrăgostiților.

Valentine’s Day se apropie cu pași  răpizi și este timpul să îi cumperi  un cadou pe  care să și-l la amintească, fiind primit de la tine ori de câte ori îl folosește.  Cum mirosul este primul care trezește amintiri,  cel mai potrivit cadou pentru ea ar fi un parfum pe care să-l asocieze  de fiecare dată când simte una dintre notele din sticluța pe care ai dăruit o.

Parfumuri arăbești cu note de oud

În ultimii ani diferite  mărci de parfumuri arăbești au cucerit piața.  Aceasta nu pentru că este doar o modă, ci pentru că parfumurile arăbești sunt create din esențe durabile, exotice și atractive pentru orice femeie sau bărbat. Mirosul persistent de oud este cel care s-a plasat cu detașarea în topul alegerilor femeilor grație senzualității mirosului.

Alegând un parfum cu oud  pentru ea de Valentine’s Day face o alegere pentru amândoi.  Pe de o parte Ea va fi încântată de mirosul puternic exotic tu vei fi  a tras continuu de magnetismul pe care această  notă olfactivă o are asupra ta. La final dar nu la urmă, ori de câte ori ea va simți  mirosul unui parfum arăbesc cu esențe de oud  se va gândi la tine.

Lattafa Opulent Oud  este un parfum unisex, așadar potrivit inclusiv doamnelor,  foarte popular grație mirosului rezistent și prețul lui bun, recomandă BeautyBee.ro, magazin de parfumuri.

Parfumuri cu mosc

Parfumurile cu miros de mosc sunt dintre cele mai ușor de amintit grație notelor persistente și memorabile.  Sunt parfumuri pe care nu oricine le agreează,  dar odată atras de astfel de note rămâi îndrăgostit de ele. Înainte de a dărui un astfel de parfum iubitei tale,  asigură te că este unul dintre mirosurile pe care ea le iubește. De cele mai multe ori, aceste note se potrivesc persoanelor cu caracter puternic. Odată ce a intuit că i se potrivește, fără dubiu e altceva amintit de tine ori de câte ori m am simțit mirosul exotic al moscului.

Sunt diferite parfumuri care includ moscul în ingredientele de succes. Pentru că tot am vorbit despre parfumuri arăbești, recomandarea noastră este să verifici  și magazinele de profil înainte de a alege  cadoul pentru ea. Aceasta pentru că o bună pondere dintre parfumurile arăbești sunt mai ieftine, tind să fie mai persistente și au ambalaje atractive. Exact ce ți ai dorit de la un cadou pentru iubita ta.

Parfumuri cu note florale

Parfumurile cu note florale sun cadouri potrivite pentru doamne feminine și delicate,  sunt parfumuri dulci care îmbracă femeia ca o aură de feminitate clasică.  Paleta de parfumurilor florale este vastă,  de aici recomandarea noastră să verifici ce note ar iubi femeia aleasă. De la frezii, la trandafiri, de la iasomie sau lavandă până la note mai înalte de flori sălbatice, fiecare aromă tinde să se dezvăluie un alt caracter al feminității. Alege să stai cu ea și să o întrebi despre fiecare iz suav de floare al parfumurilor ei actuale. Apoi alege  și dăruiește cu sufletul.

Gestul va fi oricum memorabil.  La final, dar nu la urmă, dăruiește mirosul iubirii.  Acesta nu poate fi îmbuteliat într o sticlă,  dimpotrivă  să răspândește în atmosferă.

Sursa foto: pexels.com