Confortabili și fashion – pantalonii Femina Medical

[ad_1]

PANTALONII POTRIVIȚI CONTEAZĂ

De câte ori ai încercat o nouă pereche de pantaloni și te-ai gândit ”Oare mi se potrivesc?” sau ”Sunt atât de rezistenți încât să facă față provocărilor de peste zi?”

Sunt întrebări care te ajută să faci următoarele achiziții informat și să alegi pantalonii medicali potriviți pentru corpul tău, fashion și durabili pe parcursul gărzilor atât de solicitante. Așadar, pentru tine, scrub-urile devin piese vestimentare mai importante decât garderoba pe care o porți în mod obișnuit, în special perechile de pantaloni de scrub pe care te poți baza zi și noapte.

ALEGE-I ÎN FUNCȚIE DE FORMA CORPULUI

Cu Femina Medical combini ușor utilul cu plăcutul și funcționalitatea, datorită multiplelor tipuri de croi și unei game variate de culori.

Clienții noștri încearcă deseori mai multe tipuri de croi până îl găsesc pe cel care li se potrivește, de la cei clasici la cei stretch, flare, cu manșetă sau jogger, de la un stil classy până la unul casual sport.

Tu ce alegi – lungimea obișnuită sau ¾?  Pentru orice ai opta, te bucuri de mișcări libere, flexibilitate, ultimele tendințe în fashion și o calitate premium a materialelor, poplin sau în cazul stretch-urilor 97% bumbac și 3% elastan. Alegerea perfectă atunci când petreci marea majoritate a timpului în clinică sau spital și îți dorești să fii modern și comod îmbrăcat.

Știm că ai nevoie de buzunare încăpătoare, așa că sunt nelipsite de la modele precum flare sau stretch cu manșetă sau contrast.

În ceea ce privește rezistența piesei vestimentare medicale, ne-am asigurat să întărim cusăturile astfel încât să vină în întâmpinarea nevoilor tale și să susțină orice mișcare, să-ți ofere confort și dinamism atunci când ai cea mai mare nevoie.

NU EȘTI SIGUR CĂ ȘTII MĂRIMEA POTRIVITĂ?

Stai fără griji, găsești ușor tabelul de corespondențe mărimi atât pentru femei, cât și pentru bărbați aici, iar pentru orice alte întrebări, informații sau detalii tehnice te așteptăm pe https://feminamedical.ro/ sau în magazinul nostru fizic de pe 📍 Lascăr Catargiu nr. 16, ap. 6.

Poti comanda si telefonic la numarul – 0722202222

The post Confortabili și fashion – pantalonii Femina Medical first appeared on Comunicate Business.

[ad_2]

Source link