Cand este cel mai oportun moment pentru a merge in pelerinaj la mormantul Parintelui Arsenie Boca?

[ad_1]

Cand este cel mai oportun moment pentru a merge in pelerinaj la mormantul Parintelui Arsenie Boca?

Foarte multi crestini ortodocsi si nu numai isi doresc sa ajunga cel putin o data la mormantul Parintelui Arsenie Boca. Exista inclusiv crestini si pelerini care merg anual cel putin o singura data la Manastirea Prislop din judetul Hunedoara pentru a ajunge la locul unde este inmormantat Parintele Arsenie Boca.

Datorita faptului ca este considerat a fi un loc unde au loc minuni si datorita faptului ca vorbim despre unul dintre cei mai iubiti Parinti ai Bisericii Ortodoxe, Manastirea Prislop este foarte des intesata de pelerini si de vizitatori din toate colturile tarii si chiar de dincolo de granite. Daca vrei sa mergi intr-un pelerinaj Arsenie Boca, este important sa ai in vedere anumite aspecte pentru a gasi cel mai oportun moment.

Cu ocazia Hramului Manastirii Prislop

Cel mai mare numar de pelerini si de credinciosi sunt prezenti la mormantul Parintelui Arsenie Boca in ziua in care se celebreaza Hramul Manastirii Prislop, mai exact in data de 14 septembrie, atunci cand se sarbatoreste Ziua Inaltarii Sfintei Cruci. In aceasta perioada a anului numarul persoanelor care ajung la manastire si implicit la mormantul Parintelui este cel mai ridicat. Daca iti doresti sa sarbatoresti aceasta zi la Manastirea Prislop si sa ajungi inclusiv la mormantul Parintelui Boca, atunci cu siguranta ca trebuie sa te organizezi din timp. Sau poti apela la pelerinajele organizate de agentiile de turism.

In perioada vacantelor de vara

Pentru cei dornici sa mearga in pelerinaj la Arsenie Boca perioada vacantelor de vara poate fi un moment potrivit. Mai ales daca vorbim despre pelerinii si credinciosii care nu locuiesc in localitatile din vecinatatea Manastirii Prislop si care strabat distante lungi pentru a ajunge aici. Avand in vedere faptul ca in zona exista foarte multe oportunitati de relaxare si de petrecere a timpului in zilele de concediu si de vacanta, daca vrei sa vizitezi mormantul Parintelui Arsenie Boca, vara poate fi o optiune foarte inspirata. Este adevarata ca in perioada vacantelor de vara de obicei este multa lume care vine la Prislop.

In perioadele in care numarul vizitatorilor este foarte redus

Daca preferi sa mergi in pelerinaje atunci cand locurile pentru pelerinaj sunt mai putin aglomerate, atunci cel mai bun moment pentru a ajunge la Prislop nu este cu siguranta nici data de 14 septembrie cu ocazia Zilei Inaltarii Sfintei Cruci si nici in perioada vacantelor de vara. Este recomandat sa mergi in pelerinaj Arsenie Boca in perioadele in care nu vorbim despre vacante sau cu ocazia altor sarbatori religioase. De asemenea, zilele lucratoare sunt o varianta foarte buna pentru aceia care doresc sa se bucure de liniste, de putina lume si de energia care se regaseste la mormantul Parintelui Arsenie Boca.

Cu ocazia unui pelerinaj organizat

Pentru pelerinii care nu au posibilitatea de a merge pe cont propriu in pelerinaje la Arsenie Boca sau care prefera sa mearga intr-un pelerinaj Arsenie Boca organizat, acestia pot apela la pachetele turistice organizate puse la dispozitie de catre agentia de turism Avraam Travel.

[ad_2]

Source link