Tigăile basculante, echipamente HoReCa ideale pentru restaurantele mari și cantine. Ce beneficii oferă?

[ad_1]

Pentru a le oferi clienților mâncăruri de cea mai bună calitate, este nevoie de trei elemente esențiale: de ingrediente naturale și sănătoase, de un maestru bucătar priceput și de echipamente HoReCa de top.

Alături de cuptoare, grilluri sau friteuze, din bucătăria marilor restaurante și cantine nu lipsesc nici tigăile basculante de ultimă generație, a căror folosire crește în multe feluri calitatea muncii desfășurate.

Beneficiile oferite de folosirea tigăilor basculante

Puține alte echipamente HoReCa au întrebuințări la fel de diverse și sprijină în asemenea măsură activitatea personalului dintr-o bucătărie profesională. Într-adevăr, un astfel de produs este folosit pentru prăjire, fierbere, gătit la aburi și, în anumite condiții, chiar pentru a face grătar.

Munca devine considerabil mai ușoară, iar viteza de preparare a mâncărurilor este îmbunătățită în special datorită posibilității de înclinare a tigăii, ceea ce permite transferarea mai ușoară a mâncărurilor preparate în ea.

Dacă veți întreba profesioniștii din bucătăria unui mare restaurant sau cantină care sunt principalele beneficii oferite de folosirea unei tigăi basculante, vor aminti, mai presus de orice altceva, următoarele aspecte:

• faptul că oferă posibilitatea pregătirii rapide a diferitelor rețete, ceea ce înseamnă servirea promptă a clienților, esențială în domeniul ospitalității;

• modul în care absolut fiecare preparat este gătit perfect, pe toate părțile;

• capacitatea mare, care face posibilă pregătirea unei cantități suficiente de mâncare chiar și în perioadele din zi în care există un flux important de clienți. Într-adevăr, unele tigăi ajung chiar și la o capacitate de 120 de litri;

• curățarea ușoară și rapidă, datorită faptului că aceste echipamente HoReCa sunt realizate integral din materiale de cea mai bună calitate;

• funcționarea impecabilă pentru o perioadă îndelungată de timp. Garanția acesteia este oferită de producători de top pe plan intern și internațional, precum firma germană Virtus Group GmbH sau compania multinațională suedeză Electrolux Professional.

Cele mai performante modele au o suprafață de gătire care permite efectuarea mai multor operațiuni, precum prăjire, rumenire, coacere, fierbere prin înăbușire, prepararea sosurilor, sotare și călire. Temperatura de preparare este setată cu ajutorul unui termostat, iar capacul cu strat dublu este realizat din inox.

echipamente horeca

Alte echipamente HoReCa esențiale într-o bucătărie profesională

Pentru a le oferi clienților satisfacție deplină, marile restaurante și cantine beneficiază de dotări la cele mai înalte standarde de calitate. În afară de tigăi profesionale, bucătarii și personalul din bucătărie au nevoie și de următoarele echipamente HoReCa:

• cuptoare profesionale de diferite tipuri, care reprezintă centrul gravitațional al întregii activități;

• grilluri care garantează cele mai înalte standarde de gătire pentru unele dintre preparatele care s-au bucurat dintotdeauna de aprecierea românilor;

• friteuze simple sau duble, pe gaz sau electrice, de banc sau cu suport închis, deosebit de rezistente și cu o durată îndelungată de viață;

• marmite special proiectate pentru utilizarea pe termen lung, care permit prepararea rapidă și în siguranță a unui volum mare de alimente lichide;

• bolitoare de paste, care asigură prepararea rapidă a acestora, dar pot fi folosite, în egală măsură, și pentru legume.

În magazinul online Fresco.ro găsiți toate aceste echipamente HoReCa, precum și multe altele, la cel mai bun raport preț-calitate. În plus, specialiștii unei firme cu experiență de trei decenii pe piața românească oferă servicii de livrare, instalare și training, precum și o rețea proprie de asistență în vederea mentenanței, cu acoperire națională.

The post Tigăile basculante, echipamente HoReCa ideale pentru restaurantele mari și cantine. Ce beneficii oferă? first appeared on Comunicate Business.

[ad_2]

Source link