Dezinfectanții profesionali elimină 99% dintre bacterii!

[ad_1]

Dezinfectantul pentru mâini este util în special în mediul de lucru, deoarece poate preveni răspândirea infecțiilor și a bolilor, scăzând în cele din urmă nivelul de absenteism la locul de muncă. Dezinfectantul pentru mâini este un agent care se aplică pe mâini iar prin procesul de frecare se îndepărtează agenții patogeni comuni/organismele care cauzează boli. Dezinfectanții pentru mâini ucid multe tipuri de virusuri, cum ar fi virusul gripei și virusul răcelii, care afectează în mod regulat angajații. 

Prezența la locul de muncă devine o problemă uriașă, oamenii care sunt bolnavi încă vin la locul de muncă din cauza volumului mare de muncă și a presiunii de a performa. Acest lucru face din locurile de muncă un focar de germeni și bacterii. Angajații bolnavi pot răspândi cu ușurință boala altor persoane atunci când se află într-un mediu închis, cum ar fi un birou sau o cameră pentru personal, iar germenii se răspândesc atât de ușor prin tuse și strănut. Dacă o persoană infectată strânge apoi mâna cuiva sau atinge o suprafață precum mânerul ușii, boala va rămâne în urmă pe acea suprafață sau pe mâna persoanei.  De aceea, se recomandă doar dezinfectanți cu aviz, care au o performanță biocidă certificată.

Dezinfectantul pentru mâini ajută la prevenirea răspândirii bolii. Oferind angajaților acces la dezinfectant pentru mâini, poți reduce probabilitatea de îmbolnăvire la locul de muncă. Angajatorii pot plasa dezinfectant pentru mâini în locații strategice, cum ar fi, în jurul suprafețelor cu atingere ridicată și în zonele comune (intrările și ieșirile), în cantine și săli de pauză, săli de ședințe, birouri ale angajaților și băi. Este important ca dezinfectantul să fie ușor accesibil și la vedere, acest lucru va încuraja oamenii să-l folosească și va ajuta la prevenirea răspândirii infecțiilor. 

80% dintre infecții se transmit prin intermediul mâinilor. După cum bine știm, este important să ne spălăm pe mâini după ce am folosit toaleta, înainte de a mânca, după tuse și strănut sau după ce am manipulat ceva murdar. Spălarea mâinilor este o modalitate extrem de eficientă de a scăpa de germeni și bacterii. Cu toate acestea, chiuvetele și săpunul nu sunt întotdeauna ușor disponibile, dar chiar și atunci când sunt, este posibil să nu aveți timp să le folosiți ori de câte ori doriți. Oamenii nu au timp să meargă la toaletă toată ziua pentru a se spala pe mâini!

Între acțiunile de de spălare a mâinilor sau în absența chiuvetelor, dezinfectantul pentru mâini este o alternativă genială și extrem de eficientă. Dezinfectantul pentru mâini poate fi purtat în geantă sau în buzunar, poate fi pus pe birou sau pe o stație de lucru. Este ușor accesibil din mers sau când ești ocupat. Este rapid și ușor de utilizat: un mic strop, îți freci mâinile și ești gata de plecare. Nu îți lăsa mâinile umede ci șterge-le cu un șervețel. Firmele ce pun la dispozitie dispensere dezinfectanți au o rata mai mare de dezinfecție frecventă!

Ce locuri de muncă pot beneficia de utilizarea dezinfectantului pentru mâini? 

Într-un mediu de lucru dezinfectantul pentru mâini este incredibil de util. Nu numai că ajută la prevenirea răspândirii bacteriilor și germenilor care cauzează boli, dar o face mult mai rapid și mai eficient decât pentru spălarea mâinilor.

Sunt sigur că dacă ai fost vreodată la un spital, vei fi observat că există dezinfectant pentru mâini în fiecare cameră și în fiecare coridor. Vei vedea medici și asistente folosindu-le imediat atunci când întră într-o cameră, când ies din cameră, înainte și după ce ajută un pacient. Acest lucru se datorează faptului că înțeleg importanța prevenirii răspândirii bolilor prin intermediul mâinilor și știu că dezinfectantul pentru mâini este o modalitate incredibil de utilă pentru a ajuta la acest lucru. Dezinfectantul pentru mâini este excelent pentru toate tipurile de locuri de muncă, în special pentru cele în care angajații intră în contact cu o mulțime de oameni zilnic. Acestea pot include:

– Birouri;

– Școli;

– Profesii medicale de ex. spitale, cabinete medicale sau case de bătrâni;

– Aeroporturi;

– Magazine;

– Restaurante, baruri și cafenele. 

De asemenea, reprezintă o soluție bună pentru lucrătorii care lucrează cu numerar, cum ar fi vânzătorii sau casierii. După manipularea banilor, este esențial să ne curățăm mâinile, mai ales dacă suntem pe cale să consumăm alimente la scurt timp după aceea. Banii sunt incredibil de murdari și poartă sute de microorganisme și urme de boli. Acestea sunt ușor transferate persoanelor care manipulează banii, iar dacă își ating nasul sau gura, se pot îmbolnăvi. Păstrarea dezinfectantului pentru mâini pe birou pentru ca lucrătorii să-l folosească în timp ce manipulează banii poate reduce șansele ca aceștia să se îmbolnăvească.

Beneficiile produselor de tip dezinfectant biocid pentru mâini :

Dezinfectanții pentru mâini sunt concepuți pentru a ucide microbii și a menține mâinile igienizate. Cu o utilizare adecvată, dezinfectanții pentru mâini sunt capabili să elimine 99,9% din microbii de pe mâini. Pot fi folosiți ca un înlocuitor ocazional de apă și săpun.

Dezinfectanții pentru mâini sunt vânduți și în versiuni mici, portabile, care îi fac mai ușor de transportat în geantă, oriunde te duci. Funcționează perfect atunci când mergi în locuri publice sau în magazine.

În timpul unei pandemii, igienizarea frecventă a mâinilor scade șansele de a contracta o boală. Studiile arată, de asemenea, că riscul de răspândire a infecțiilor gastrointestinale (stomac) și respiratorii este redus prin utilizarea frecventă a dezinfectantului pentru mâini.

Dezinfectanții de mâini fără alcool sunt benefici pentru piele. Poți îmbunătăți textura pielii din mâinile tale, deoarece unele produse de tip dezinfectant pentru mâini conțin emolienți care hidratează și înmoaie pielea mâinilor.

Acestea sunt principalele beneficii ale utilizării regulate a dezinfectantului pentru mâini. Utilizarea zilnică a dezinfectanților pentru mâini garantează mai multă curățenie și mai puține boli.

The post Dezinfectanții profesionali elimină 99% dintre bacterii! first appeared on Comunicate Business.

[ad_2]

Source link