Beneficii apa de mare si Plasma Quinton?

[ad_1]

Puterea vindecatoare a apei de mare este cunoscuta din cele mai vechi timpuri insa, in ultimele decenii, au inceput sa apara din ce in ce mai multe dovezi stiintifice care ii confirma caliattile terapeutice

 Apa de mare si plasma Quinton

Rene Quinton este un biolog francez nascut in 1867, afirma: apa de mare tinde sasi pastreze propria activitate biologica si moleculara de echilibru.” . El a demonstrat analogia si similaritatile dintre plasma sanguina umana si apa de mare, mediul in care viata a aparut pe Pamant. Cu ajutorul plasmei pe care a dezvoltat-o si care acum ii poarta numele, el a salvat mii de copii bolnavi in Franta si Egipt.

Quinton a demonstrat ca apa de mare, o solutie coloidala, este complet diferita de solutia artificiala, compusa din apa si sare. In plus a constatat ca prin uscarea apei de mare, potentialul terapeutic al acesteia este ireversibil distrus. Dizolvarea extractului uscat colectat nu a putut sa reconstituie proprietatile apei de mare si nu putea genera niciun fel  de actiune terapeutica masurabila.

Apa de mare utilizata in prezent pentru producerea plasmei este, prin urmare, luata din ocean, de la 10 metri de fund si 30 de metri de suprafata cu precautii speciale, in locuri si momente cand puritatea apa este perfecta. Este colectata din locurile cunoscute numai de laboratoarele Quinton.

Transportul este apoi efectuat intr-un vehicul izotermic in mai putin de 48 de ore catre laboratorul de ambalare.

Ambalarea se face in 24 de ore in conditii de sterilitate absoluta, fara contact metalic, fara cresterea temperaturii, conform protocolului original al biologului.

Plasma marina isi pastreaza astfel in permanenta echilibrul sau molecular, caracterul sau de mediu viu, precum si toate oligoelementele si micronutrientii biodisponibili.

Puterea vindecatoare a apei de mare este cunoscuta din cele mai vechi timpuri insa, in ultimele decenii, au inceput sa apara din ce in ce mai multe dovezi stiintifice care ii confirma calitatile terapeutice.

Plasma Quinton contine toate mineralele necesare pentru buna functionare si regenerare a celulelor noastre, iar datorita biodisponibilitatii ionice a elementelor sale constitutive, reuseste sa redea sistemului celular echilibrul si vitalitatea. In plus, este absorbita de intestin prin difuzie pasiva. Deoarece materialul organic si mineral a fost digerat in prealabil de catre zooplancton, el nu necesita o digestie activa, caci are deja cuplajul de aminoacizi necesar traversarii barierei hemato-encefalice.

Ce beneficii are apa de mare?

Sanatatea gastro-intestinala – mentinerea unei digestii optime si a unui tranzit intestinal normal, combate atat constipatia, cat si diareea; imbunatateste flora intestinala. Este folosit si in hidroterapie colonica.

Plasma Quinton pentru copii:

Dezvoltarea prenatala – Rene Quinton a demostrat in mod dramatic efectele fenomenale ale plasmei marine asupra dezvoltarii fetale in timpul sarcinii.

Sugari – subnutritie, atrepsie, intoleranta la lapte, gastroenterita, varsaturi si diaree, toxicoza acuta, rehidratare, copii nascuti premature.

Ingrijire pediatrica – sprijina cresterea si dezvoltarea sanatoasa al copiilor; este benefic in caz de astenie, anorexie, scadere in greutate, lipsa de atentie, dislexie, adaptare scolara, instabilitate emotionala, tulburari neuropsihice.

Dar aceste beneficii nu se opresc doar la copii. Mai avem si:

Ginecologie – reducerea efectelor neplacute legate de menopauza si premenopauza; tulburari ale ciclului menstrual, dureri menstruale, sindrom premenstrual; dismenoree, infectii utero-vaginale si congestii.

Dermatologie – tratarea diferitelor afectiuni dermatologice, infectii cutanate, boli de piele, infectii micotice, complicatii dupa diferite intepaturi de insect – arsuri, psoriazis, eczeme atopice, acnee, prurit, prurigo, urticarie, dermatoze cronice, lichen planus, mancarime, alopecie, herpes.

Endocrinologie – benefic in tratarea hipertiroidismului, hipotiroidismului si tiroiditei autoimuna.

Antrenament atletic si performanta –  imbunatateste performantele sportive.

Imbunatatirea energiei – ajuta la recuperarea din stari de oboseala fizica, mentala si psihica, trateaza depresia si anxietatea. Stresul, anxietatea si depresia au un impact negativ asupra organismului, afectand atat din punct de vedere psihic, cat si din punct de vedere fizic individul. Magneziul  si litiul sunt substante care se regasesc din belsug in apa de mare si care au totodata efecte calmante, ajutand nivelul de serotonina din creier sa se stabilizeze. 

Sustinerea sistemului imunitar – creste capacitatea organismului de a se adapta la diferite infectii, viroze, gripa. Plasma quinton si apa de mare in general contine elemente vitale precum vitamine, minerale care au efecte antibiotice si antibacteriene.

Reducerea inflamatiei – reduce durerea provocata de inflamatia articulatiilor, protejeaza articulatiile.  S-a raportat ca apa de mare reduce semnificativ simptomele osteoartrozei, inclusiv scaderea severitatii durerii, imbunatatirea mobilitatii articulatiilor si prevenirea leziunilor ulterioare.

Osteoarticulare – Rahitism, osteoporoza, consolidare fractura, hiperlaxicitate ligamentoasa, scolioza, osteoartrita, reumatism, medicina sportiva.

Stomatologie – spalaturi dentale si canale, irigatii, prevenirea cariilor, bolile parodontale, hemoragie gingivala.

Sanatatea cailor respiratorii – este  puternic expectorant, antispastic, fluidizant al secretiilor traheo-bronsice, antiinflamator.

The post Beneficii apa de mare si Plasma Quinton? first appeared on Comunicate Business.

[ad_2]

Source link