Decorul sufrageriei: cum să ai mereu o cameră la modă!

[ad_1]

Simți că a sosit momentul pentru o reîmprospătare a decorului sufrageriei tale? Ai impresia că nu te mai satisface și că nu mai e de actualitate? Vrei ceva nou care să impresioneze toate persoanele ce pășesc pragul casei tale? Atunci căutarea ta a luat sfârșit! Articolul de față și-a propus să-ți ofere inspirația de care ai nevoie pentru a crea un decor care va rămâne întotdeauna la modă, incluzând 4 obiecte esențiale în acest sens. Parcurge-l până la sfârșit pentru a afla mai multe detalii interesante!

  1. Plante

Prima sugestie de decor pe care acest articol ți-o propune sunt plantele. Fie că e vorba despre plante naturale, fie că optezi pentru plante artificiale, acestea nu vor înceta niciodată să ofere încăperii un aspect fresh și modern. Indiferent de mărimea lor, le poți amplasa aproape oriunde în cameră și vor capta atenția oricărui privitor. În cazul în care alegi plantele naturale, fii atentă la felul în care le îngrijești, astfel încât să aibă o durată de viață cât mai îndelungată. Spre exemplu, ține cont de faptul că acestea trebuie să aibă parte de cât mai multă lumină naturală și să fie udate corespunzător în funcție de tipul fiecăreia.

  1. Tablouri living moderne

În continuare, pentru a obține decorul modern și inedit la care aspiri, poți introduce în peisaj și câteva tablouri moderne pentru living. Acestea vor oferi cu succes o pată de culoare pereților sufrageriei, completând perfect imaginea de ansamblu. În funcție de culorile predominante în livingul tău, alege ceva care să se îmbine armonios din punct de vedere vizual și să fie în ton cu esteticul și atmosfera generală a camerei, fără să dea senzația de „prea mult”.

  1. Covorul potrivit

Totodată, covoarele contribuie semnificativ la crearea unui decor deosebit în livingul tău, putând fi introduse foarte ușor în orice încăpere. Pentru a fi sigură că faci o treabă bună, optează pentru ceva cât mai simplu, fără un model complex. De asemenea, culorile neutre sunt la mare căutare, așadar, ține cont și de acest lucru, iar dacă vrei să-ți ușurezi munca, amplasează un covor care să fie ușor de întreținut, pentru că probabil vei petrece destul de mult timp în sufragerie. În acest fel, vei economisi timp și resurse financiare.

Pe lângă lucrurile enumerate mai sus, poți introduce chiar și diferite obiecte de iluminat, ce-i vor atribui sufrageriei tale un aspect cozy, ceea ce te va determina să nu mai vrei să părăsești acea încăpere. Cu puțină organizare și răbdare, fără să aloci sume imense de bani, îți poți crea sufrageria visurilor tale fără prea multe bătăi de cap!

Sursă foto: Pexels.com

The post Decorul sufrageriei: cum să ai mereu o cameră la modă! first appeared on Comunicate Business.

[ad_2]

Source link