SUPER-VESTE pentru transportul public bucurestean!!!

[ad_1]

Primăria Capitalei demarează cel mai amplu proces de reabilitare a rețelei de tramvai.

Primarul General, Nicușor Dan: ”Lansăm în SEAP licitația pentru reabilitarea a 50 de km de infrastructură de tramvai pe care circulă mai multe linii cu un flux mare de călători.

Este cea mai mare investiție realizată vreodată de Primăria Capitalei, cu o valoare de 500 de milioane de euro.

Invit companiile româneşti şi internaţionale să se înscrie la această procedură de achiziție. Întrucât este o licitație importantă, la care ne dorim să avem cât mai mulți participanți, am transmis informația către camerele de comerţ și către ataşaţii comerciali ai ambasadelor.

În ceea ce privește sursa de finanțare a proiectului, vom aplica pentru 300 de milioane de euro din fonduri nerambursabile la Programul Operațional Regional 2021 – 2027.

Pentru restul de 200 de milioane de euro, analizăm posibilitatea contractării unor împrumuturi și atragerii de fonduri din partea instituţiilor financiare internaţionale.”

ATENȚIE: Liniile de tramvai a căror infrastructură va fi reabilitată leagă zone importante importante ale orașului și se află pe artere intens circulate precum: Bd. Th. Pallady, Bd. 1 Decembrie 1918, Bd. Basarabia, Calea Călărașilor, Bd. Corneliu Coposu, Bd. Pache Protopopescu, Bd. Barbu Văcărescu, Bd. Bucureștii Noi, Galea Griviței, Bd. Ion Mihalache, Bd. Chișinău, etc.

În prezent, Bucureștiul are o reţea deja modernizată de 90 de kilometri.

Edilii spun că prin reabilitarea celor 50 de km, toată infrastructura de tramvai a orașului va fi complet modernizată în doi ani.

Articolul SUPER-VESTE pentru transportul public bucurestean!!! apare prima dată în Bucuresti Business – Despre afaceri. Zi de zi.

[ad_2]

Source link