Cum influențează participarea angajaților la cursuri de engleză pentru afaceri productivitatea companiei? (P)

[ad_1]

Angajații sunt imaginea companiei, iar investiția în dezvoltarea lor profesională reprezintă, de fapt, o investiție în propria companie. Aceasta se va reflecta, indubitabil, în rezultatele și în productivitatea obținută.

Alege să oferi angajaților tăi posibilitatea de a-și îmbogăți și îmbunătăți cunoștințele de limba engleză. Oferă-le drept recompensă pentru rezultatele deja obținute cursuri de engleza pentru afaceri și ajută-i să te reprezinte la cel mai înalt nivel în fața partenerilor de afaceri.

engleza pentru afaceri

De ce să alegi un program de cursuri de engleză pentru angajații tăi?

Înainte de toate, alege un astfel de program pentru creșterea randamentului și productivității propriei companii. Pentru a putea face față competitorilor de pe piață, trebuie să-ți ”antrenezi” angajații să te poată reprezenta în orice context și orice limbă. Engleza este a doua cea mai vorbită limbă din lume, iar adevăratele afaceri se fac pe piața internațională. Astfel că, dacă îți dorești să poți concura pe piața externă, cunoașterea limbii engleze de business de către angajați este vitală.

Pe de altă parte, oferirea unor cursuri de engleză pentru afaceri angajaților poate fi un bonus pentru rezultatele deja obținute de aceștia. Potrivit ultimelor studii realizate în România, angajații apreciază angajatorii care investesc în dezvoltarea lor profesională și specializarea lor. Astfel, angajații tăi vor aprecia faptul că le vei oferi posibilitatea de a-și îmbunătăți performanțele profesionale și de a putea să-și reîmprospăteze și îmbogăți cunoștințele de limba engleză.

Cum influențează cunoașterea englezei de business productivitatea companiei?

Una dintre condițiile sine-qua-non în mediul de business este comunicarea. Fără o bună comunicare, nu se pot stabili parteneriate viabile și de succes. Astfel, pentru ca angajații tăi să te poată reprezenta în fața partenerilor străini, trebuie să știe să comunice. Engleza pentru afaceri reprezintă însușirea unui vocabular specific mediului de business, astfel încât angajații tăi să poată răspunde tuturor întrebărilor și curiozităților viitorilor potențiali parteneri.

În urma participării la cursuri de engleză pentru afaceri, angajații tăi nu vor rămâne niciodată în afara discuțiilor. Aceștia își vor putea susține punctul de vedere și vor putea prezenta cu dezinvoltură și spontaneitate businessul tău și, astfel, vor putea atrage investitori sau parteneri de afaceri noi.

În plus, dezvoltarea abilității de a comunica în limba engleză la nivel business și participarea cu succes la discuții îi va ajuta pe angajați să prindă încredere în capacitățile lor și le va crește stima de sine, lucruri ce vor duce, în definitiv, la creșterea productivității. Astfel, dintr-un partener de afaceri timid și incapabil să comunice, compania ta va deveni un lider în domeniul de activitate, care se poate reprezenta și își poate transmite mesajul clar și puternic pe piață și în rândul partenerilor și competitorilor.

În cadrul unor cursuri de engleză pentru afaceri, angajații vor putea să-și exerseze abilitățile de comunicare cu ajutorul unor traininguri de specializare și sesiuni de role play. De asemenea, vor avea posibilitatea de a-și îmbunătăți pronunția și să-și îmbogățească vocabularul specific domeniului de activitate (IT, HR, industrie, finanțe etc.). Cursurile se vor desfășura prin sarcini individuale (susținerea de discursuri, prezentări business), cât și în grup (role play vânzare, întâlnire de afaceri).

Consultă oferta completă de cursuri de engleză pentru afaceri și contactează-i pe cei mai buni din domeniu. Nu mai amâna și investește într-una dintre cele mai importante acțiuni pentru creșterea productivității companiei tale!

Articolul Cum influențează participarea angajaților la cursuri de engleză pentru afaceri productivitatea companiei? (P) apare prima dată în Bucuresti Business – Despre afaceri. Zi de zi.

[ad_2]

Source link