Surprinde magia verii cu cele mai frumoase flori

[ad_1]

Surprinde magia verii cu cele mai frumoase flori

,,Florile reprezintă adevăratul limbaj al dragostei.” spunea Park Benjamin. Așadar, cea mai bună cale de a-ți exprima afecțiunea și admirația constă în dăruirea unor creații florale deosebite persoanelor dragi din viața ta.

Primăvara este cunoscută ca un sezon al florilor, sezon în care întreaga natură se trezește la viață, reliefându-se într-o armonie de culoare, forme și parfum încântător. Însă, vara cunoaște un adevărat spectacol floral, în care strălucirea florilor se împletește în echilibru cu miresme dulci și proaspete.

Citește și: Împărtășește o bucurie primăvăratică în culori vibrante

Florile de vară reușesc să surprindă energie, veselie și culoare, într-un mod cu totul inedit. Astfel, dacă vrei să oferi o bucurie viu colorată, cu mireasmă dulce în acest anotimp al speranței, creațiile florale reprezintă cadoul ideal.

Oferă o creație florală însuflețită de razele strălucitoare ale soarelui

Vara reprezintă un sezon prielnic pentru unele dintre cele mai frumoase tipuri de flori. Mângâiate de razele soarelui, florile de vară surprind o sensibilitate aparte și o frumusețe delicată greu de egalat.

Printre cele mai elegante și frumoase flori de vară regăsite în cele mai deosebite buchete de flori menționăm:

  • Minitrandafirii – aceste flori sunt extrem de populare prin prisma frumuseții lor gingașe și parfumul lor subtil. Regăsite într-o varietate de nuanțe (roșii, roz, albi, portocalii, galbeni) acești minitrandafiri aduc un strop de veselie și culoare în orice buchet sau aranjament floral.
  • Margaretele – regăsite des în aranjamentele florale sunt margaretele, ele purtând diferite semnificații, de la marcarea unor noi începuturi, până la sentimente puternice de iubire. De asemenea, sunt asociate cu fertilitatea și maternitatea. Astfel, reprezintă un dar ideal pentru o tânără mamă.
  • Floarea Soarelui – adăugarea acestei flori în buchete de flori a devenit în timp din ce în ce mai populară. De cele mai multe ori, vei putea regăsi în atelierele florale aranjamente care conțin flori precum floarea soarelui, bujori, flori de mușețel. Contrastul este unul spectaculos și foarte plăcut pentru ochiul privitorului.
  • Bujori – sunt apreciați pentru parfumul lor plăcut, eleganța și frumusețea lor plăpândă. În combinație cu alte flori (trandafiri, mathiola, orhidee, hortensii etc.) se poate crea o adevărată creație florală de excepție.

Arată-ți iubirea zi de zi cu buchete de flori deosebite!

Poți alege să dăruiești oricând un aranjament floral și să aduci zâmbetul pe buze persoanelor dragi. Recomandat este să te axezi pe flori de sezon pentru a compune un buchet vesel!

Dacă te afli în căutarea unor creații florale deosebite, apelează la atelierul IMOD Flowers. Create cu pasiune și măiestrie, poveștile lor florale surprind prin explozie de culoare, miresme bogate și rafinament desăvârșit.

 

[ad_2]

Source link