4 idei de cadouri de nuntă pe care să le oferi mirilor

[ad_1]

cadouri pe care sa le oferi mirilor

Un eveniment atât de special așa cum este nunta merită celebrat ca atare, iar în calitate de invitat cu siguranță vrei să le oferi mirilor un cadou special și inedit care să le arate atât prețuirea pe care le-o porți, cât și bucuria de a participa la evenimentul fastuos. Când vrei să alegi un cadou de nuntă pentru un cuplu proaspăt căsătorit, trebuie să ții cont de câteva lucruri, precum: utilitatea obiectului respectiv, preferințele mirilor, amintirile pe care le ai cu mirii precum și pasiunile pe care aceștia le au.

Ești invitat la una sau mai multe nunți și nu te poți decide asupra cadourilor pe care vrei să le oferi? Îți venim în ajutor și îți prezentăm câteva idei de cadouri de nuntă care le vor aduce bucurie mirilor în toate acele momente pe care le veți petrece împreună. 

  • Sistem audio pentru ascultat viniluri

cadouri de nunta

Discurile de vinil se bucură de un succes tot mai mare, dar pe lângă asta, reprezintă un cadou ideal pentru toți pasionații de muzică. În funcție de genul muzical pe care mirii îl preferă, le poți dărui viniluri rock, dance, viniluri cu muzică electronică ori discuri de vinil ale celor mai apreciați artiști români. Poți completa discurile de vinil pe care să le faci cadou, cu un sistem  audio performant, la care aceste discuri pot fi redate. Muzica ascultată pe discuri de vinil creează un sentiment de intimitate datorită sunetelor calde, așadar, cei care vor primi un pick-up cu discuri de vinil se vor putea bucura de clipe magice. 

  • O colecție de viniluri

colectie de viniluri

Dacă mirii sunt pasionați de colecționarea discurilor de vinil, le poți face cadou câteva viniluri pe care le-ai cumpărat de pildă din călătoriile pe care le-ai făcut de-a lungul timpului. Acesta este un cadou unic, care va avea parte de apreciere. În România și, mai ales în București, găsești magazine de viniluri de unde poți cumpăra discurile pe care vrei să le dăruiești. Pentru că acestea vor fi un cadou de nuntă, ai gijă ca în colecție să incluzi acei artiști care se află în topul preferințelor mirilor. Printre cele mai apreciate discuri de vinil se numără albumele unor trupe precum: Metallica, Pink Floyd, Iris, Phoenix etc.

  • Cadouri practice pentru casă

Un cadou ideal este acela care are și o utilitate pentru persoana căreia i-l vei dărui. Așadar, străduiește-te să afli care este obiectul de care au nevoie mirii și fă-le cadou exact acel lucru. Poate fi un televizor Smart, o cafetieră, o masă de bucătărie sau un mixer. Indiferent de obiectul pe care îl alegi, trebuie să fii sigur că acesta nu va ajunge să fie uitat într-un sertar. 

  • Cadouri personalizate

În funcție de cât de bine te cunoști cu mirii, un cadou personalizat care să reprezinte o amintire dragă pe care ți-ai făcut-o împreună cu aceștia va fi un cadou apreciat. Este foarte important să îți arăți atât prietenia cât și suportul emoțional pentru proaspeții miri, mai ales în cea mai importantă zi din viața lor, iar printr-un cadou personalizat vei reuși să faci acest lucru. Fie că alegi să creezi tu ceva unic fie optezi pentru o bijuterie personalizată ori un album foto plin de amintiri pe care le-ați creat împreună, vei reuși să aduci mai multă bucurie într-una dintre cele mai frumoase perioade din viața lor. 

Ce fel de cadouri poți dărui la nuntă?

În funcție de tematica evenimentului pe care mirii au ales-o, dar și de legătura pe care o ai cu aceștia, important este ca darul pe care îl alegi să exprime aprecierea și sentimentele tale. De la fotografii înrămate sau expuse într-un album la bilete de vacanță ori chiar electrocasnice, poți dărui absolut tot ce consideri că este pe placul mirilor. 

Cum alegi cadoul perfect pentru nuntă?

Un cadou ideal pe care să îl oferi proaspeților căsătoriți este acela care se mulează pe nevoile cuplului și pe ceea ce știi despre ei. Așadar, în funcție de momentul vieții în care se află, poți alege și un cadou care să le fie util.

Dacă, de exemplu, mirii așteaptă un copil, atunci le poți face cadou câteva lucruri care să le fie de ajutor după nașterea bebelușului. Un cărucior pentru bebeluși, un pătuț ori alte obiecte de mobilier pentru camera copilului pot reprezenta cadouri ideale. 

Mirii se mută într-o nouă casă? Atunci, ai putea să le oferi un obiect care să le fie util în noua lor locuință. De exemplu, poți dărui seturi de veselă, obiecte pentru decorarea unei camere ori chiar un voucher cadou la una dintre firmele specializate în mobilarea locuinței. 

În funcție de bugetul de care dispui, te poți inspira din ideile de cadouri pentru nuntă pe care ți le-am prezentat în acest articol. Este important să ții minte că prezența ta într-una din cele mai frumoase zile din viața cuplului este foarte apreciată, iar obiectele materiale nu pot înlocui experiențele trăite. 

[ad_2]

Source link